Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Σημαντικό χρηματοδοτικό “boost” για την Startup ενοικίασης εξοχικών κατοικιών Landfolk

Η πλατφόρμα ενοικίασης εξοχικών κατοικιών Landfolk θα συνεχίσει να φέρνει τους κατοίκους της πόλης σε επαφή με τη φύση, σύντομα και εκτός Δανίας.

Η δανική Startup ενοικίασης εξοχικών κατοικιών Landfolk ανακοίνωσε τη λήψη σημαντικών κεφαλαίων για τη συνέχιση και την επέκταση των δραστηριοτήτων της σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. 

Η πλατφόρμα Landfolk, δημιούργημα πρώην εργαζομένων της Airbnb, έχει σκοπό να φέρει όλους τους κατοίκους της πόλης σε επαφή με τη φύση και πίσω στην εξοχή. Σε λιγότερο από ένα χρόνο από την ίδρυσή της και σε συνεργασία με ιδιοκτήτες, η εταιρεία έχει καταφέρει να προσφέρει προς ενοικίαση περισσότερες από 300 εξοχικές κατοικίες. Όλες οι κατοικίες που είναι διαθέσιμες προς ενοικίαση πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις και είναι διαλεγμένες μία προς μία.  

Το ακριβές ποσό χρηματοδότησης το οποίο έλαβε η εταιρεία δεν είναι ακόμα γνωστό, όμως η επενδυτική εταιρεία HEARTLAND, η οποία ηγήθηκε της χρηματοδότησης, έχει ήδη επενδύσει αρκετά εκατομμύρια ώστε να βοηθήσει τη Landfolk να επεκταθεί στις διεθνείς αγορές. Ήδη η εταιρεία έχει σημειώσει μεγάλο όγκο κρατήσεων για το 2022 και αύξηση σε σχέση με το προηγούμενο έτος, γεγονός που εν μέρει οφείλεται και στην πανδημία η οποία επηρέασε σημαντικά τις συμπεριφορές και τις συνήθειες των ταξιδιωτών.  

Μέχρι το τέλος του χρόνου η ομάδα φιλοδοξεί να προσθέσει στην πλατφόρμα 1.000 ακόμα μοναδικές εξοχικές κατοικίες Δανικού τύπου και να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στη Γερμανία και τη Σουηδία. 

Διαβάστε επίσης:

Acamp: Το “Airbnb” για κάμπινγκ έλαβε 2,5 εκατ. ευρώ

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις