Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Έρχονται φωνητικές αντιδράσεις σε stories στο Instagram

Ένα update στην χρήση του Instagram και του δυνατού σημείου του, των stories.

Το Instagram ενδέχεται να ετοιμάζει μια νέα λειτουργία που θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν φωνητικά μηνύματα ως αντίδραση στα stories. Αυτό αναφέρει δημοσίευμα του Engadget που επικαλείται τον προγραμματιστή Alessandro Paluzzi, ο οποίος μοιράστηκε ένα screenshot του update.

Η έκθεση εικάζει ότι αυτός θα μπορούσε να είναι ένας νέος τρόπος απάντησης σε εφήμερα κλιπ και εικόνες από φίλους. Ο Paluzzi είναι γνωστός για την αντίστροφη μηχανική εφαρμογών για να ανακαλύπτει νέα χαρακτηριστικά. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης πρόσφατα τα ιδιωτικά likes ως έναν νέο τρόπο αλληλεπίδρασης των χρηστών με τις ιστορίες, μειώνοντας τα απανωτά dm.

Με την προσθήκη της δυνατότητας αποστολής φωνητικών μηνυμάτων, το Instagram επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν κάτι που ήδη υπάρχει σαν επιλογή στο social app. Το Instagram αναμορφώνει συνεχώς τις λειτουργίες του με νέα features όπως η επίσης πρόσφατη ανανέωση με ακόμα πιο private και προσωποποιημένο feed.

Νέα εργαλεία για πιο ασφαλή περιήγηση παιδιών και εφήβων

Η Meta, η μητρική εταιρεία του Instagram, πήγε ένα βήμα παραπέρα και έκανε το ντεμπούτο της με ένα εργαλείο γονικής εποπτείας, το οποίο είναι ένας τρόπος για το Instagram να αντιμετωπίσει τις επικρίσεις περί τοξικότητας απέναντι στους νεότερους χρήστες, μέρος του γνωστού ως Family Center.

Τα παραπάνω θα συνοδεύονται επίσης από έναν εκπαιδευτικό κόμβο που θα βοηθά τους γονείς να συζητούν με τους εφήβους για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς η Meta ανέφερε ότι θα επεκτείνει το κέντρο σε μια νέα πλατφόρμα για να βοηθήσει τους γονείς να παρακολουθούν περισσότερο τα παιδιά τους στα κοινωνικά μέσα. Τα εργαλεία αυτά θα είναι αρχικά διαθέσιμα στις ΗΠΑ και θα κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στους επόμενους μήνες.

Οι λειτουργίες θα επιτρέπουν στους γονείς να βλέπουν πόσο χρόνο ξοδεύουν τα παιδιά χρησιμοποιώντας το Instagram ενώ θα τους επιτρέπουν να επιβάλλουν όρια. Αντίστοιχα, οι γονείς θα ειδοποιούνται αν ο έφηβος τους κάνει report ή απλή αναφορά σε έναν άλλο χρήστη, λαμβάνοντας ενημερώσεις σχετικά με τους λογαριασμούς που ακολουθούν τα παιδιά τους και από τους οποίους ακολουθούνται πίσω.

Διαβάστε σχετικά:

Ο Mark Zuckerberg ετοιμάζεται να φέρει τα NFT στο Instagram

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις