Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Generation Y ανέλαβε την ψηφιακή εικόνα του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών

Για 7η συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία γίνεται η αποκλειστική digital partner του φόρουμ και επιμελείται την ψηφιακή προβολή της.

Επιδιώκοντας σταθερά να υποστηρίζει τις δράσεις που προωθούν την ανάπτυξη και εξέλιξη της χώρας σε όλα τα επίπεδα, η Generation Y αποτελεί όπως ανακοινώθηκε τον αποκλειστικό Digital Partner για έβδομη συνεχή χρονιά στο Διεθνές Οικονομικό Forum των Δελφών.

Με κεντρικό θέμα «Νέες Πραγματικότητες» (New realities), το Delphi Economic Forum VII άνοιξε από σήμερα τις πύλες του με στόχο οι πάνω από 800 διακεκριμένοι ομιλητές του να δώσουν απαντήσεις στα πιο καίρια ερωτήματα που προκύπτουν μετά την πανδημία, όπως το πώς δημιουργούμε περισσότερο ανθεκτικές κοινωνίες; πώς αλλάζουμε βαθιά ριζωμένες απόψεις για την εξωτερική πολιτική, την ασφάλεια, την οικονομική ανάπτυξη, σε έναν κόσμο που αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς;

Σε αυτό το πλαίσιο, η Generation Y, καλύπτει ψηφιακά την προβολή του Delphi Economic Forum VII από όλες τις απόψεις με σειρά υπηρεσιών:

  1. Digital marketing προώθηση πριν την έναρξη του φόρουμ
  2. Δημιουργία concept και παραγωγή όλων των επίσημων εικαστικών του, μαζί με τη The Jones, το στρατηγικό βραχίονα της Generation Y στο creative advertising
  3. Live κάλυψη των δρώμενων από όλες τις αίθουσες και παράλληλες ομιλίες στα social media (Linkedin, Facebook, Twitter, Instagram)
  4. Online brand monitoring
  5. Έρευνα ικανοποίησης στους χορηγούς, τους επισκέπτες και τους ομιλητές ξεχωριστά.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, πολυπληθής ομάδα της Generation Y, καθώς και οι μέτοχοί της, θα δώσουν δυναμικό παρών και πάλι στους Δελφούς, τη φυσική έδρα του Delphi Economic Forum, στην οποία επιστρέφει έπειτα από δύο χρόνια.

Διαβάστε επίσης:

Rebranding για την Generation Y με νέα visual ταυτότητα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις