Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

METALEASE: To leasing στην υπηρεσία του καθημερινού χρήστη και των επιχειρήσεων

Η «έξυπνη» απάντηση της METALEASE στις αυξανόμενες ανάγκες απόκτησης και χρήσης τεχνολογικών συσκευών

Ένα διαφορετικό… twist στην αποδεδειγμένα επιτυχημένη όσο και λειτουργική έννοια του leasing έχει εισάγει τους τελευταίους μήνες στην εγχώρια αγορά η εταιρεία METALEASE.

Κι αυτό, καθώς μπορεί στον πυρήνα του το leasing να παραμένει αναλλοίωτο, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο, άσκοπο κόπο και χρήματα, έστω κι εάν αφορά συσκευές κινητής τηλεφωνίας και tablet! Διασφαλίζοντάς σας πως πάντοτε θα έχετε τις πλέον σύγχρονες συσκευές στη διάθεσή σας, δίχως να χρειάζεται να ανησυχείτε για την παραμικρή λεπτομέρεια, καθώς η METALEASE έχει φροντίσει τα πάντα για εσάς χωρίς να απαιτηθεί να καταβάλλετε μεγάλα ποσά – όπως είθισται– για την αγορά της συσκευής που σας ενδιαφέρει.

Ο τρόπος λειτουργίας της METALEASE διακρίνεται από διαφάνεια, περιλαμβάνοντας απλούς όσο και ξεκάθαρους όρους, δίχως «παγίδες» ή… ψιλά γράμματα. Συγκεκριμένα, κάθε πελάτης απολαμβάνει μηνιαία μισθώματα και σύντομα πλάνα μίσθωσης, χωρίς να απαιτείται να αναλάβει μακροχρόνιες οικονομικές δεσμεύσεις, όπως λ.χ. αγορά με πιστωτική κάρτα και δόσεις για 36 μήνες, αποκτώντας μάλιστα μια συσκευή η οποία μπορεί να μην τον εξυπηρετεί καν έπειτα από την πάροδο μερικών μόνο μηνών. Η διαδικασία του leasing που προκρίνει η METALEASE διαρκεί για όσο καιρό επιλέξει ο ίδιος ο χρήστης: Από 3, 6, 12 ή ακόμη και 18 μήνες.

* Το όφελος υπολογίζεται για 12μηνο συμβόλαιο και περιλαμβάνει το ΦΠΑ.

Την ίδια στιγμή, η METALEASE διασφαλίζει εύκολη διαδικασία αναβάθμισης, προκειμένου ο χρήστης να είναι σε θέση να διαθέτει το πλέον πρόσφατο όσο και σύγχρονο μοντέλο που κυκλοφορεί στην αγορά. Υπηρεσία που τον απαλλάσσει από το να μένει προσκολλημένος στην ίδια συσκευή επί μακρόν, τη στιγμή κατά την οποία όχι απλά θα θεωρείται, αλλά και στην ουσία θα είναι, ξεπερασμένη! Τεχνολογικά, αισθητικά, λειτουργικά.

Παράλληλα, η πρόταση της METALEASE προσφέρει αδιαμφισβήτητη ευελιξία σε όρους επιλογής της επιθυμητής συσκευής κινητού τηλεφώνου ή tablet από την πλευρά του χρήστη, αφού δεν απαιτείται να κάνει συμβιβασμούς με επιλογές που δεν τον εκφράζουν ή ακόμη δεν τον εξυπηρετούν.

Επιπροσθέτως, επιλέγοντας την πρόταση του leasing της METALEASE, αυτομάτως απαλλάσσεστε από έναν ακόμη σημαντικό «πονοκέφαλο» που αφορά τη μεταπωλητική αξία της συσκευής την οποία θα είχατε αγοράσει σε διαφορετική περίπτωση. Για να μην αναφέρουμε την αγωνία του πότε θα την… ξεφορτωθείτε, χάνοντας όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα. Σενάριο το οποίο φυσικά με την πληθώρα των νέων συσκευών, αλλά και τη συχνότητα της κυκλοφορίας τους,
ανάγεται σε κάποιον μακρινό όσο και ουτοπικό κόσμο! Πόσο μάλλον, εάν υπάρχει σημαντική ζημιά ή φθορά, γεγονός που αυτομάτως επιβαρύνει έτι περαιτέρω την όλη διαδικασία μεταπώλησης.

Υψηλής ποιότητας πελατοκεντρικές υπηρεσίες

Καθώς η λογική του leasing έχει σχεδιαστεί έχοντας στο επίκεντρό της την πειστική εξυπηρέτηση των αναγκών του πελάτη-χρήστη, η METALEASE έχει δώσει ξεχωριστή βαρύτητα στο επίπεδο του σχεδιασμού customer care υπηρεσιών. Σε αυτό το πλαίσιο, λ.χ. η METALEASE αποστέλλει τη συσκευή στο χώρο του πελάτη-χρήστη δωρεάν, ενώ στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται ο φορτιστής, το τζάμι προστασίας και η αντίστοιχη θήκη προστασίας, όπου κρίνεται απαραίτητο.

Την ίδια στιγμή, όλα τα συμβόλαια μίσθωσης συνοδεύονται από το πρόγραμμα METALEASE CARE, το οποίο με τη σειρά του καλύπτει το 80% πιθανής ζημιάς για χρονικό διάστημα 12 μηνών, ενώ προσφέρεται και δυνατότητα επέκτασης του χρόνου κάλυψης.

Leasing με «πράσινο» αποτύπωμα

Πέρα, όμως, από τα εμφανή πλεονεκτήματα προς όφελος των ίδιων των χρηστών σε όρους εξοικονόμησης κόστους, χρόνου, απόλαυσης, ευελιξίας και διαρκούς ανανέωσης και κατοχής σύγχρονων τεχνολογικών συσκευών, η πρόταση leasing της METALEASE αποκτά και μία ακόμη πολύτιμη διάσταση, η οποία στις ημέρες μας με τη σαρωτική δυναμική της κλιματικής αλλαγής, δύναται να επιδράσει θετικά, ενισχύοντας ανάγλυφα το «πράσινο» αποτύπωμα που αφήνει.

Κι αυτό, καθώς η διαρκής κατοχή νέων συσκευών, λειτουργεί εις βάρος των φυσικών πόρων του πλανήτη και του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε. Μάλιστα, το 2019 τα ηλεκτρονικά απόβλητα υπολογίζονταν σε μερικές δεκάδες εκατομμύρια τόνους(!), επιβαρύνοντας το έδαφος και τον υδροφόρο ορίζοντα.

Μέσω, λοιπόν, της επιλογής της METALEASE, η αντιμετώπιση του προβλήματος των ηλεκτρονικών αποβλήτων αποκτά έναν αποτελεσματικό Eco-friendly σύμμαχο, μειώνοντας δραστικά τον αριθμό συσκευών που αχρηστεύονται, παρέχοντας τη δυνατότητα επαναχρησιμοποίησής τους από άλλους χρήστες καταναλωτές.

Αποτέλεσμα; Γίνεται πραγματικότητα η μέγιστη χρονικά αξιοποίηση μιας συσκευής, ενώ την ίδια στιγμή οι τεχνολογικοί πόροι χρησιμοποιούνται πολύ πιο αποτελεσματικά και με σεβασμό στο περιβάλλον.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις