Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πως οι χρήστες του Twitter με πάνω από 10.000 followers μπορούν να βγάλουν χρήματα από το tweeting

Όσοι έχουν λογαριασμό στο Twitter με πολλούς ακόλουθους και βάση τις ΗΠΑ θα μπορούν πλέον να κερδίζουν έως και 900 δολάρια μηνιαία.

Το Twitter εγκαινίασε την Τετάρτη το Super Follows, μια λειτουργία που επιτρέπει σε επιλεγμένους χρήστες να χρεώνουν άλλους για πρόσβαση σε περιεχόμενο μόνο για συνδρομητές. Αυτή η νέα λειτουργία θα επιτρέψει επιτέλους στους πιο δημοφιλείς χρήστες της εταιρείας να παράγουν έσοδα από τους ακολούθους τους, αλλά η πρόσβαση στα Super Follows είναι περιορισμένη.

Υπάρχουν όμως ορισμένες προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται για να υποβληθεί μια αίτηση πρόσβασης για δημιουργία λογαριασμού Super Follows. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στους εξής χρήστες:

  • Όσους έχουν τουλάχιστον 10.000 followers. Εκείνοι που δεν έχουν φτάσει ακόμα αυτό το όριο, θα συνεχίσουν να κάνουν δωρεάν tweeting.
  • Αν έχουν κάνει τουλάχιστον 25 tweets τις τελευταίες 30 ημέρες από τον χρήστη. Αν δεν tweetαρει κανείς συχνά, καλύτερα να μην προσπαθήσει να ενταχθεί σε αυτή τη λειτουργία.
  • Με έδρα τις ΗΠΑ.
  • Τουλάχιστον 18 ετών.

Ανοίγοντας την εφαρμογή του Twitter, υπάρχει η επιλογή “Monetization”, όπου κάνοντας ένα κλικ στο “Super Follows”, δίνονται περισσότερες πληροφορίες για το πώς λειτουργεί και πόσα κέρδη μπορεί κάποιος να βγάλει από το λογαριασμό του Twitter.

Υποθετικά, αν οι Super Followers κοστίζουν 4,99 δολάρια το μήνα και το 2% των περίπου 13.000 ακόλουθων εγγραφούν, μπορεί κάποιος να κερδίσει γύρω στα 900 δολάρια το μήνα από το Twitter. Στη συνέχεια, πατώντας το “Check Eligibility” στο κάτω μέρος της οθόνης, παρουσιάζονται όλα τα κριτήρια, προτού γίνει η υποβολή της αίτησης.

Έπειτα, το Twitter ζητάει να γίνει επαλήθευση της ηλικίας, συμπληρώνοντας το προφίλ και ενεργοποιώντας τον έλεγχο ταυτότητας. Το Twitter ρωτάει επιπλέον σε ποια κατηγορία είναι δημιουργοί περιεχομένου οι ενδιαφερόμενοι, όπως τέχνη, κωμωδία ή παιχνίδια, καθώς και σε ποιες άλλες πλατφόρμες είναι ενεργοί, είτε το Twitch, το Facebook ή και το OnlyFans.

Τέλος, η εφαρμογή ζητά να καθοριστεί ο τρόπος με τον οποίο σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το Super Follow. Οι αιτούντες μπορούν επίσης να συμπληρώσουν τα στοιχεία “Σχετικά με εσάς” και να αναφέρουν το φύλο και την εθνικότητα τους, αν και αυτά δεν είναι υποχρεωτικά. Αφού συμπληρωθούν όλα, οι χρήστες ολοκληρώνουν την αίτηση τους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις