Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εθνική Τράπεζα: Συνεργάζεται με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο σε δράσεις ανάπτυξης της νεανικής επιχειρηματικότητας

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών συνεργάζεται με την Εθνική Τράπεζα για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τον προγραμματισμό συνεργιών ενθάρρυνσης και ανάπτυξης της νεανικής επιχειρηματικότητας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το ΟΠΑ διοργανώνει τα εκπαιδευτικά προγράμματα: “Διοίκηση και ανάπτυξη βιώσιμων καινοτόμων start-ups” και “Entrepreneurship boot camp”, στα οποία συμμετέχει η Εθνική Τράπεζα: στελέχη της δραστηριοποιούνται σε δράσεις mentoring και δίνεται η δυνατότητα σε συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία να ενταχθούν στα παραπάνω προγράμματα.

Επιπλέον, στο διαγωνισμό Εnnovation, που διοργανώνει το ΟΠΑ, η Εθνική Τράπεζα απονέμει στις δύο καλύτερες ομάδες το βραβείο i-bank, το οποίο συνοδεύεται από σχετικό πάπυρο και ένα tablet ανά ομάδα. Στις δύο ομάδες δίνεται η δυνατότητα, εφόσον το επιθυμούν, να προκριθούν απευθείας στη δεύτερη φάση του επόμενου διαγωνισμού «i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία», που θα διοργανώσει η Εθνική Τράπεζα, υπό την προϋπόθεση ότι το αντικείμενο των προτάσεων τους εμπίπτει σε κάποια από τις θεματικές του διαγωνισμού «i-bank Καινοτομία & Τεχνολογία».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις