Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Lady Pitch Night: Πανευρωπαϊκός διαγωνισμός για startups με γυναίκες συνιδρυτές

Η εκδήλωση Lady Pitch Night είναι ένας πανευρωπαϊκός διαγωνισμός για startups που έχουν ιδρυτές ή συνιδρυτές γυναίκες και διοργανώνεται από τον οργανισμό Girls in Tech Paris και Orange. Φέτος διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά και απευθύνεται σε startups από την ευρωπαϊκή ήπειρο και το Ισραήλ.

Η προθεσμία για συμμετοχή λήγει αύριο, 23 Ιουλίου, ενώ από τους ενδιαφερόμενους θα επιλεγούν 5 φιναλίστ εταιρείες, οι οποίες θα προσκληθούν στο Παρίσι για να παρουσιάσουν την startup τους σε ένα πάνελ ειδικών και μπροστά σε 200 συμμετέχοντες στις 23 Σεπτεμβρίου. Οι φιναλίστ θα λάβουν ως δώρο εισιτήρια και εκθεσιακό χώρο για μεγάλα τεχνολογικά συνέδρια της Ευρώπης όπως το LeWeb, το The Summit και τα The Europas. Ο μεγάλος νικητής μάλιστα θα περάσει απευθείας στους ημιτελικούς του LeWeb.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε startups με έδρα στην Ευρώπη, έχουν τουλάχιστον μία γυναίκα συνιδρυτή και λειτουργούν τουλάχιστον 6 έως 36 μήνες.

Πέρσι τον διαγωνισμό κέρδισε η Μπάρμπαρα Λαμπάτε, συνιδρύτρια της ιταλικής startup RisparmioSuper, ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις φιναλίστ προέρχονταν από την Γερμανία, την Γαλλία, την Ελβετία και την Πορτογαλία.

Εάν επιθυμείτε να παρουσιάσετε την startup σας στην εκδήλωση, μπορείτε να συμπληρώσετε τη σχετική φόρμα πατώντας εδώ. Οι φιναλίστ θα επιλεγούν μετά και από τηλεφωνική συνέντευξη στα αγγλικά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις