Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας επιστρέφει για 5η χρονιά!

Το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» μετρά φέτος τη 5η συνεχή χρονιά επιτυχούς παρουσίας, αποτελώντας αφετηρία επιχειρηματικής έμπνευσης και δημιουργικότητας για τους νέους.

Η μεγαλύτερη εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων διοργανώνεται από τον καθηγητή της ΑΣΟΕΕ Ιορδάνη Λαδόπουλο και την ομάδα του, στις 20 – 22 Μαρτίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής).

Το «Πανόραμα 2015» σε αριθμούς: 33 θεματικές εισηγήσεις, 160 εισηγητές, 9 συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης,  7 workshops και 20 συζητήσεις χωρίς ατζέντα, 23 Business Days.

Το τριήμερο πολυσυνέδριο απευθύνεται σε νέους και νέες, 18-35 ετών, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής κατεύθυνσης, με στόχο να ενημερώσει για τις τάσεις και ευκαιρίες που προσφέρουν δεκαπέντε κλάδοι της οικονομίας (Ναυτιλία, Τουρισμός, Γεωργία, Design, Πληροφορική, Logistics, Νανοτεχνολογία, Τρόφιμα, Social Media, Διαφήμιση/Επικοινωνία, Mobile Services, Ασφάλειες, Εξαγωγές, Φαρμακευτικός χώρος) και ταυτόχρονα, μέσω του πολυεπίπεδου περιεχομένου του, να αναδείξει την Ελλάδα της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.

Στο πλαίσιο του «Πανοράματος» θα φιλοξενηθούν:
33 θεματικές εισηγήσεις (πάνελ) με τη συμμετοχή 160 διακεκριμένων ομιλητών, μεταξύ των οποίων είναι στελέχη Marketing & Επικοινωνίας μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, Καθηγητές Πανεπιστημίου, επιχειρηματίες επιτυχημένων start-ups, Communication & Digital Specialists, στελέχη επιχειρήσεων ανθρώπινου δυναμικού, κα.
9 συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, μια ενότητα που παρουσιάζεται για πρώτη φορά, όπου ένας επιχειρηματίας ή στέλεχος εταιρείας θα παρουσιάσει ένα θέμα για μισή ώρα και μετά θα ακολουθήσει συζήτηση
7 workshops και 20 “Συζητήσεις χωρίς ατζέντα”, διευκολύνοντας τον ελεύθερο διάλογο μεταξύ εισηγητών και κοινού, την περαιτέρω ανάπτυξη θεματολογίας και απόψεων καθώς και το networking

Τη θεματολογία των επιβεβαιωμένων, ως σήμερα, discussion panels και τους εισηγητές αυτών μπορείτε βρείτε εδώ.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του 3μερου «Πανοράματος» γίνονται κατ’ αποκλειστικότητα οι αιτήσεις εγγραφής στον επιτυχημένο θεσμό “Business Days”, που αφορά σε 23 εκπαιδευτικές επισκέψεις που θα πραγματοποιηθούν σε πολυεθνικές επιχειρήσεις μεταξύ 20 Απριλίου και 5 Ιουνίου 2015. Τα “Business Days” έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον των νέων, καθώς προσφέρουν τη μοναδική εμπειρία αλληλεπίδρασης με στελέχη της αγοράς και τη γνωριμία με τις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας μιας εταιρείας.  Στα περσινά Business Days συμμετείχαν 650 νέοι και νέες, ένας αριθμός που αναμένεται φέτος να ξεπεραστεί.

Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ για μία ημέρα ή 10 ευρώ για όλο το τριήμερο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν online στις εργασίες του «Πανοράματος», μέσω της επίσημης ιστοσελίδας είτε απευθείας στην υποδοχή του συνεδρίου.

Φορέας της εκδήλωσης είναι το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας, ΝΠΙΔ Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα. Χρυσοί Χορηγοί της φετινής διοργάνωσης είναι οι εταιρείες Chipita, Costa Navarino, Intralot και Crystal Cut.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις