Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Hiveact: Η νέα εταιρεία του Θοδωρή Παπαλουκά φέρνει τη νέα εποχή στο Intelligent Fitness

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Μάριος Παρίσης συνεργάζονται για να παρουσιάσουν έναν νέο interactive fitness κόσμο που υπόσχεται να ανανεώσει τον τρόπο που ασκούμαστε

Μια νέα τεχνολογική εταιρεία κάνει την εμφάνισή της στον χώρο του Fitness ανατρέποντας τα δεδομένα και προσφέροντας μια πρωτοποριακή εμπειρία άσκησης.

Οι δημιουργοί της Hiveact, Θοδωρής Παπαλουκάς και Μάριος Παρίσης, συνεργάζονται για να παρουσιάσουν έναν νέο interactive fitness κόσμο που υπόσχεται να εντυπωσιάσει και να ανανεώσει τον τρόπο που ασκούμαστε.

Είναι ένα νέο intelligent fitness brand και απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να ανακαλύψουν τη μοναδική εμπειρία μιας διαδραστικής προπόνησης, ανεξάρτητα από την ηλικία, τη φυσική κατάσταση ή το επίπεδο άθλησής τους.

Το Hiveact συνδυάζει την κορυφαία διαδραστική τεχνολογία με τον πραγματικό κόσμο, προσφέροντας στους ασκούμενους πρόσβαση σε μια πρωτοποριακή μορφή προπόνησης.

H πρώτη συσκευή της Hiveact ονομάζεται Reaction Cells, και μετά από δύο χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, βρίσκεται στο τελικό στάδιο, πρωτού οδηγηθεί στο επίσημο λανσάρισμα.

Τα Cells είναι σχεδιασμένα με τέτοιον τρόπο ώστε να συνδυάζουν με καινοτομία ένα αθλητικό gadget για οποιονδήποτε ασκούμενο, αλλά και ένα σύγχρονο εργαλείο για τους επαγγελματίες του χώρου. Ο καθένας μπορεί να εξασκηθεί είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό περιβάλλον, επιδιώκοντας τη βελτίωση της φυσικής του κατάστασης ή ακόμα και την αποκατάσταση αθλητικών τραυματισμών, όπου αυτό ενδείκνυται.

Εξοπλισμένες με τελευταίας τεχνολογίας οπτικούς και γυροσκοπικούς αισθητήρες, καθώς και smart led, δίνουν απεριόριστες δυνατότητες στον ασκούμενο, ενώ το Hiveact App, προσφέρει πραγματικού χρόνου παρακολούθηση των επιδόσεων, συλλέγοντας δεδομένα όπως χρόνος αντίδρασης, ταχύτητα, αντίληψη, απόκριση και πολλά άλλα, προσφέροντας έναν εξαιρετικά εξατομικευμένο τρόπο προπόνησης και βελτίωσης των επιδόσεων.

Η ομάδα του Hiveact έχει ως στόχο να δημιουργήσει μια νέα smart fitness τάση και να διαμορφώσει ένα well – being Community, όπου ο χρήστης θα έχει πρόσβαση σε πρωτοποριακές υπηρεσίες μέσω της διαδραστικής τεχνολογίας, κάνοντας την άσκηση προσιτή, διασκεδαστική, δίνοντας έμπνευση και κίνητρο σε όλους .

Τα Reaction Cells θα είναι σύντομα διαθέσιμα προς αγορά μέσω του e-shop, όπως και μέσω δικτύου πώλησης σε συγκεκριμένα καταστήματα αθλητικών ειδών και Gadget σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η Hiveact δεσμεύεται να επεκτείνει το οικοσύστημά της με νέες, «έξυπνες» συσκευές συνεχίζοντας την πρωτοποριακή διαδρομή της, ενισχύοντας έτσι τη θέση της στον χώρο του smart fitness.

Η νέα εποχή του smart fitness είναι ήδη εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις