Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Petexplorer: Η Startup που θέλει να φέρει την επανάσταση στη φροντίδα κατοικίδιων

Το Petexplorer είναι ένα πρωτοποριακό online marketplace που συνδέει τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων με ένα τεράστιο δίκτυο επαγγελματιών του κλάδου της φροντίδας κατοικίδιων ζώων

Στον τομέα της φροντίδας των τετράποδων φίλων μας, μια ελληνική startup έρχεται να κάνει τη ζωή των ιδιοκτητών κατοικιδίων αλλά και των επαγγελματιών πιο εύκολη. Το Petexplorer, ένα πρωτοποριακό online marketplace ξεχωρίζει καθώς  συνδέει τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων με ένα τεράστιο δίκτυο επαγγελματιών του κλάδου της φροντίδας κατοικίδιων ζώων. Με μια φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα, το Petexplorer δεν είναι απλώς μια υπηρεσία- είναι μια κοινότητα όπου οι κτηνίατροι, εκπαιδευτές, pet groomers και πολλοί ακόμα επαγγελματίες μπορούν να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους, τους τομείς εξειδίκευσής τους και ακόμη και να μοιραστούν φωτογραφίες από τον χώρο τους για να συνδεθούν με πιθανούς πελάτες. Αντίστροφα, όσοι ιδιοκτήτες κατοικιδίων αναζητούν υπηρεσίες κτηνιάτρου, εκπαιδευτή, pet grooming μπορούν να δουν και να αξιολογήσουν όσους βρίσκονται δίπλα τους. Το Petexplorer είναι μια αποτελεσματική λύση για ένα σύγχρονο πρόβλημα, που αντιμετωπίζει την ανάγκη για μια αξιόπιστη, ολοκληρωμένη πλατφόρμα για τη φροντίδα των κατοικίδιων ζώων.

Διεθνής αναγνώριση

Η καινοτόμος προσέγγιση του Petexplorer τράβηξε πρόσφατα την προσοχή της Purina  (brand που ανήκει στη Nestle) κατά τη διάρκεια του προγράμματος επιτάχυνσης “Unleashed by Purina” στην Ελβετία. Αυτό το υψηλού κύρους πρόγραμμα 20 εβδομάδων, το οποίο διανύει τώρα το πέμπτο έτος του, έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει και να προωθήσει την επόμενη γενιά ανατρεπτικών νεοφυών επιχειρήσεων τεχνολογίας και φροντίδας κατοικίδιων ζώων. Το Petexplorer δεν συμμετείχε απλώς, αλλά πέτυχε κάτι που λίγοι καταφέρνουν. Ανάμεσα σε 170 αιτήσεις από όλο τον κόσμο, το Petexplorer αναδείχθηκε ως ένας από τους οχτώ τελικούς νικητές, εξασφαλίζοντας επιχορήγηση και μια ειδική ομάδα υποστήριξης για την επίτευξη των επόμενων στόχων του.

Αυτό το επίτευγμα κάθε άλλο παρά μικρό μπορεί να χαρακτηριστεί. Το Petexplorer είναι η πρώτη νεοφυής επιχείρηση από την Ελλάδα που συμμετέχει και διαπρέπει σε αυτό το ανταγωνιστικό πρόγραμμα, αναδεικνύοντας την παγκόσμια απήχηση αλλά και τις δυνατότητες της πλατφόρμας του. Η διαδικασία επιλογής, η οποία περιελάμβανε τρία στάδια, αναδεικνύει τη δέσμευση του Petexplorer στην ποιότητα, την καινοτομία και το μέλλον της φροντίδας κατοικίδιων ζώων.

Η ποικιλομορφία των φετινών συμμετεχόντων στο πρόγραμμα “Unleashed by Purina” αποτελεί απόδειξη της παγκόσμιας εμβέλειας και της σημασίας της καινοτομίας στη φροντίδα κατοικίδιων ζώων. Νεοσύστατες επιχειρήσεις από τη Γαλλία, την Αγγλία, την Αυστρία, τη Σιγκαπούρη, τον Καναδά, το Μεξικό και τη Βραζιλία, μαζί με το Petexplorer από την Ελλάδα, καταδεικνύουν την παγκόσμια ανάγκη για προηγμένες λύσεις στη φροντίδα των  κατοικίδιων ζώων. Αυτή η διεθνής πλατφόρμα όχι μόνο ενισχύει την αξιοπιστία της Petexplorer, αλλά και την τοποθετεί στην πρώτη γραμμή του μέλλοντος του κλάδου.

Γιατί ξεχωρίζει το Petexplorer 

Το Petexplorer είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό marketplace- είναι μια ολοκληρωμένη λύση για τους ιδιοκτήτες  και τους επαγγελματίες ζώων συντροφιάς. Για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, προσφέρει έναν εύκολο και αξιόπιστο τρόπο εύρεσης και κράτησης ραντεβού με κτηνιάτρους και άλλους επαγγελματίες φροντίδας κατοικίδιων ζώων. Για τους επαγγελματίες, παρέχει μια πλατφόρμα για να επεκτείνουν την εμβέλειά τους, να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους και να συνδεθούν με νέους πελάτες. Αυτή η διπλή προσέγγιση διασφαλίζει ότι οι ανάγκες και των δύο μερών ικανοποιούνται με αποτελεσματικότητα και ευκολία.

Μια ματιά στο μέλλον

Με την υποστήριξη της Purina και του προγράμματος “Unleashed by Purina”, το Petexplorer είναι έτοιμο να ανοίξει τα φτερά του και να πιάσει νέα ύψη. Η επιχορήγηση και η καθοδήγηση από τους ειδικούς  που θα λάβει θα συμβάλουν καθοριστικά στην κλιμάκωση της πλατφόρμας, στη βελτίωση των χαρακτηριστικών και στην επέκταση της κοινότητας των ιδιοκτητών και των επαγγελματιών ζώων συντροφιάς. Ως η πρώτη ελληνική startup που πετυχαίνει αυτή τη διάκριση και την αναγνώριση, το  Petexplorer γράφει ιστορία, αλλά ανοίγει και τον δρόμο για μια νέα εποχή στη φροντίδα των κατοικίδιων ζώων.

Το Petexplorer αντιπροσωπεύει το μέλλον της φροντίδας κατοικίδιων ζώων: καινοτόμο, χωρίς αποκλεισμούς και διεθνές. Οι πρόσφατες διακρίσεις και τα επιτεύγματά του αποτελούν απόδειξη των δυνατοτήτων του και του αντίκτυπου που ετοιμάζεται να επιφέρει στις ζωές των ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων και των επαγγελματιών παγκοσμίως. Καθώς η πλατφόρμα συνεχίζει να εξελίσσεται και να επεκτείνεται, ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: το Petexplorer είναι ένα brand που πρέπει να προσέξετε στον κλάδο της φροντίδας κατοικίδιων ζώων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις