Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Transifex για 2η συνεχόμενη φορά συμπεριελήφθη στην λίστα EContent 100!  

Στην λίστα EContent 100 List, η οποία “αναγνωρίζει” τις κορυφαίες εταιρείες στην διεθνή βιομηχανία του ψηφιακού περιεχομένου και την οποία συντάσσει το EContent Magazine συμπεριελήφθη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Transifex.

Η Transifex, που αποτελεί μια ελληνική startup που διαθέτει γραφεία στην Αθήνα και το Σαν Φρανσίσκο, δραστηριοποιείται στον τομέα της ανάπτυξης λογισμικού το οποίο και προσφέρεται ως υπηρεσία στο cloud για την μεταφορά σε τοπικές συνθήκες και μετάφραση διαφόρων projects σε ολόκληρο τον κόσμο. Χρησιμοποιείται δε από προγραμματιστές λογισμικού και μεγάλες εταιρείες για την μετάφραση των website, mobile apps, των υποτίτλων στα βίντεό τους, τα άρθρα υποστήριξης, το marketing υλικό τους κ.ο.κ.

Υπογραμμίζεται πως πριν από λίγο καιρό η Transifex ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο χρηματοδότησης, ύψους 4 εκατ. δολαρίων, προκειμένου να ενισχύσει περαιτέρω τις προσπάθειές της για την ανάπτυξη των εφαρμογών της στην ταχύτατη αναπτυσσόμενη αγορά της αυτοματοποίησης του τοπικού περιεχομένου, που αποτελεί τμήμα της αγοράς των υπηρεσιών που σχετίζονται με την γλώσσα, η αξία της οποίας υπερβαίνει τα επίπεδα των 38 δισ. δολαρίων!

Η Transifex “σήκωσε” 4 εκατ. δολ. σε Series A κύκλο χρηματοδότησης

Σημειώνεται, τέλος, ότι η Transifex διαθέτει πελάτες σε περίπου 50 χώρες, οι οποίοι με τη σειρά τους αντιπροσωπεύουν 40.000 projects και κάτι παραπάνω από 320.000 χρήστες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις