Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

«200άρισε» η blueground

H startup εταιρεία blueground, που δραστηριοποιείται στους κλάδους του τουρισμού και της διαχείρισης ακινήτων, προωθεί πλέον 200 οικιστικά καταλύματα στις περιοχές του κέντρου της Αθήνας και σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

Σημειώνεται ότι σε χρονικό διάστημα 10 μηνών, από το Φεβρουάριο του 2015 μέχρι σήμερα, η blueground κατάφερε να αυξήσει τα έσοδά της 3 φορές. Η εξέλιξη αυτή συνδέεται με το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες των ακίνητων που εμπιστευτήκαν τις υπηρεσίες της blueground, λαμβάνουν σημαντικά οφέλη. Συγκεκριμένα, ορισμένα από αυτά είναι η βελτίωση των εισοδημάτων τους από 30% έως 50%, καθώς και η απαλλαγή από τα καθημερινά άγχη που προκαλεί η διαχείριση ενός ακινήτου.

Συμμετοχή της Εθνικής Τράπεζας στο μετοχικό κεφάλαιο της blueground

Ταυτόχρονα στο διάστημα αυτό η blueground έλαβε χρηματοδότηση από την Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο του προγράμματος NBG Business Seeds για την ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, ενώ όπως μας είπε ο CEO και Founder της εταιρείας, Αλέξανδρος Χατζηελευθερίου η blueground έλαβε χρηματοδότηση και από τον angel investor, Απόστολο Αποστολάκη.

Αλέξανδρος Χατζηελευθερίου: «Η blueground αλλάζει τον τρόπο αξιοποίησης των οικιστικών ακινήτων»

Οι υπηρεσίες της blueground περιλαμβάνουν την προώθηση, τη διαχείριση και τη διαμόρφωση ακινήτων σε πλήρως εξυπηρετούμενα καταλύματα υψηλών προδιαγραφών με την υποστήριξη της τεχνολογίας. Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει στους φιλοξενούμενους των καταλυμάτων της, υπηρεσίες φιλοξενίας υψηλού επιπέδου και εγγυημένης ποιότητας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις