Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

tizU: Version 2.0 με νέα χαρακτηριστικά και συμμετοχή στο The Summit στο Δουβλίνο

Το tizU, η εφαρμογή μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να “πειράζει” τους φίλους του, στέλνοντάς τους χρονοκαθυστερούμενα μηνύματα τα οποία αποδεικνύουν το αληθές των λεγομένων ή των προβλέψεών τους, ανακοίνωσε την κυκλοφορία μίας νέας έκδοσης.

Η version 2.0 είναι βελτιωμένη σε πολλά σημεία, ανανεωμένη σχεδιαστικά και πολύ πιο διασκεδαστική στην χρήση της. Σύμφωνα με την startup, οι πιο σημαντικές προσθήκες αφορούν στα “Sound Buzzers“, που δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη να κάνει το κινητό του φίλου του να… «φωνάζει», το Group Messaging, που επιτρέπει στο χρήστη να πειράζει όλη την παρέα, καθώς και άλλες προσθήκες σε animations και visuals.

Ένα tizU μήνυμα είναι ένα μήνυμα με 2 μέρη, ένα ορατό και ένα κρυμμένο. Το κρυμμένο θα αποκαλυφθεί μόνο εφόσον λήξει o χρόνος που έχει θέσει ο χρήστης. Άρα μπορεί να παίζει με την περιέργεια των φίλων του, να τους πειράζει και να… «σπάνε» πλάκα μαζί. Η εφαρμογή διατίθεται για iPhone.

Το tizU επιλέχθηκε μετά την αποφοίτησή του από το incubator Cosmote Startup έχει επιλεγεί να συμμετάσχει τον ερχόμενο Νοέμβριο στο Alpha program του The Summit, ενός από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά events της Ευρώπης, που διοργανώνεται στο Δουβλίνο. Αξιοσημείωτο είναι ότι τον Ιούνιο το Business Insider συμπεριέλαβε το tizU στα καλύτερα startup logos του 2014 παγκοσμίως.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις