Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startupper Awards 2017: Οι πέντε πρώτοι κάθε κατηγορίας!

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία του κοινού για τα δεύτερα Startupper Awards 2017 και έχουμε τη χαρά να ανακοινώσουμε την πρώτη πεντάδα κάθε κατηγορίας με αλφαβητική σειρά.

Η ανακοίνωση των τριών πρώτων, οι οποίοι και θα βραβευτούν, θα γίνει αύριο Τρίτη 11 Ιουλίου 2017 στις 17:30 στα κεντρικά γραφεία της Interamerican (Λ. Συγγρού 124). 

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τα Startupper Awards είναι τα μοναδικά όπου οι εταιρείες που συμμετείχαν επιλέχθηκαν κυρίως από την κοινότητα του Startupper.gr, και όχι μόνο, ενώ και η πρώτη πεντάδα βγήκε μετά από ηλεκτρονική ψηφοφορία μέσω της πλατφόρμας της E-Survey η οποία διήρκησε πάνω από ένα μήνα και συμμετείχαν 3.000 άτομα.

Πάνω 200 εταιρείες συμμετείχαν σε τρείς κατηγορίες: Scaleups, Mature Startups και Early Stage ενώ υπήρχε και κατηγορία για την καλύτερη δομή και πρωτοβουλία του ελληνικού οικοσυστήματος.

Η ανακοίνωση της πρώτης τριάδας που θα βραβευτεί όπως προαναφέραμε θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 11 Ιουλίου σε ειδική εκδήλωση στα κεντρικά γραφεία της Interamerican, Λ. Συγγρού 124. Θα ακολουθήσει το απαραίτητο networking.

Startupper Awards #2 2017
Scaleups

E-table
Reportbrain
Viva Wallet
Workable
Yolenis

Mature Startup

Forky
Parkaround
Parky
Quizdom
Spitogatos.gr

Early Stage Startups

BetterMe
Cyclefi
Disabledbook
Funk Martini
Openichnos

Οικοσύστημα / Πρωτοβουλίες

Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Act4Greece
Bluegrowth
Corallia
Orange Grove

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις