Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

e-fortio.gr: Οι επιχειρήσεις ρίχνουν τις τιμές στις αποστολές τους με online μειοδοτικούς διαγωνισμούς

Το e-fortio.gr αποτελεί μία καινοτόμα εταιρία στο χώρο των μεταφορών, με έδρα στην Καβάλα.

Η πλατφόρμα www.e-fortio.gr παρέχει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να εγγραφούν στην ιστοσελίδα δωρεάν και να ανεβάζουν τα προς αποστολή φορτία τους με μία τιμή που καθορίζουν οι ίδιες ως τιμή εκκίνησης. Σε αυτό το σημείο οι μεταφορείς, που είναι επίσης εγγεγραμμένοι στην ιστοσελίδα, ‘χτυπούν’ σε online μειοδοτικό διαγωνισμό τα φορτία που τους ενδιαφέρουν και διεκδικούν τη μεταφορά τους. Οι μεταφορείς μπορούν επίσης αν δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στο μειοδοτικό διαγωνισμό να δώσουν στις επιχειρήσεις προσφορές για να μεταφέρουν τα φορτία τους.

Μέσω της πλατφόρμας επιτυγχάνεται η ταυτόχρονη παρουσία επιχειρήσεων και μεταφορέων σε ένα κοινό χώρο συνάντησης με σκοπό να διευρυνθεί ο κύκλος εργασίας τους έχοντας αμφότεροι απτό κέρδος.

“Οι επιχειρήσεις κερδίζουν από την άμεση μείωση του κόστους μεταφοράς των φορτίων τους ενώ οι μεταφορείς κερδίζουν διευρύνοντας τον κύκλο εργασιών τους, δουλεύοντας με επιχειρήσεις που δε θα μπορούσαν χωρίς τη συμμετοχή τους στην πλατφόρμα, εξασφαλίζοντας συνεχόμενα φορτία. Ακόμη οι μεταφορείς κερδίζουν από την ευκολία με την οποία μπορούν να οργανώσουν τη δουλειά τους βρίσκοντας εύκολα φορτία επιστροφής”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της startup.

Τα μέσα μεταφοράς που συνεργάζονται με την ιστοσελίδα, είναι φορτηγά παντός τύπου, τρένα, πλοία, αεροπλάνα και λεωφορεία τα οποία εξυπηρετούν μετακινήσεις εκδρομών. Το e-fortio.gr επεκτάθηκε εντάσσοντας στη σελίδα και τα λεωφορεία καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα μετακινήσεων από ιδιώτες, συλλόγους, σωματεία και ενώσεις δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ανεβάσουν μία εκδρομή ή μετακίνηση μειώνοντας το ποσό της μετακίνησης. Τουριστικά γραφεία από όλη την Ελλάδα έχουν και αυτά ένα επιπλέον εργαλείο στα χέρια τους στο οποίο βρίσκουν συγκεντρωμένες τις εκδρομές και τις μετακινήσεις που τους ενδιαφέρουν.

Έχοντας μπει στο χώρο των χερσαίων μεταφορών το e-fortio.gr στοχεύει να επεκτείνει άμεσα την δραστηριότητά του στο χώρο των θαλάσσιων μεταφορών προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε επιχειρήσεις που διακινούν τα προϊόντα τους σε containers με πλοία, σε όλο τον κόσμο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις