Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τα Public Startup Crash-Courses “ανεβαίνουν” στην Θεσσαλονίκη! – “Τρέχοντας” μία διεθνή startup από την πόλη

Τα Public Startup CrashCourses by Startupper.gr ανεβαίνουν τον Δεκέμβριο στην Θεσσαλονίκη!

Τα Public Startup Crash-Courses, με την υποστήριξη της Eurobank, συνεχίζουν τις εκδηλώσεις για την startup επιχειρηματικότητα εκτός της πρωτεύουσας και μετά την Πάτρα τον Δεκέμβριο θα βρεθούν στην Θεσσαλονίκη! Το Startupper.gr επέλεξε να προσκαλέσει ως ομιλητή τον Χαράλαμπο Παπαδόπουλο, COO & Co-Founder της τεχνολογικής εταιρείας BooknBloom, η οποία έχοντας την έδρα της στην πόλη δραστηριοποιείται στην διεθνή αγορά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου στις 19:00 στον χώρο εκδηλώσεων του Public Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 24 – Μητροπόλεως 33, 54624).

02__1609948_10202858842848565_1442093835_nTo Book’n’Bloom είναι ένα εργαλείο κρατήσεων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που αξιοποιεί την δυναμική του Facebook. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει μία εφαρμογή στο κοινωνικό δίκτυο, μέσα από την οποία οι επιχειρηματίες μπορούν να διαχειρίζονται το κατάστημά τους προσφέροντας μία σειρά υπηρεσιών και οι πελάτες τους μπορούν να κλείνουν τα ραντεβού τους όποτε θέλουν μέσω του Facebook, αλλά και του smartphone κινητού τους.

Η εταιρεία διατηρεί γραφεία στην Θεσσαλονίκη και στην Μαδρίτη της Ισπανίας. Έχει πελάτες σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, ενώ στοχεύει να επεκταθεί στις αγορές της Λατινικής Αμερικής και των ΗΠΑ μέσα στο 2015, καθώς έχει εξασφαλίσει από επενδυτές κεφάλαια ύψους 1 εκατ. ευρώ σε τρεις διαφορετικούς γύρους χρηματοδοτήσεων.

Ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος θα ενημερώσει τους παρευρισκομένους για την πορεία του Book’n’Bloom από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα, με στόχο να μοιραστεί τα διδάγματα που κέρδισε ο ίδιος και η εταιρεία σε αυτό το διάστημα. Αρχικά θα παρουσιαστεί η σύλληψη της ιδέας, η δημιουργία της ομάδας και τα πρώτα της διεθνή βήματα και έπειτα η σύναψη των επενδυτικών συμφωνιών και η δημιουργία γραφείων στο εξωτερικό. Ο ομιλητής θα μοιραστεί με τους νέους επιχειρηματίες της πόλης την εμπειρία μίας διεθνούς startup με έδρα την Θεσσαλονίκη, αλλά και θα απαντήσει στα ερωτήματα όσων φιλοδοξούν να ξεκινήσουν μία δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα στον χώρο της τεχνολογίας.

Ο Χαράλαμπος Παπαδόπουλος είναι COO & CoFounder του Book’n’Bloom. Σπούδασε στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Α.Π.Θ. Για τρία συνεχόμενα χρόνια υπήρξε Project Manager της ομάδας Ρομποτικής Pandora του Α.Π.Θ.  συμμετέχοντας σε δύο Διεθνείς Διαγωνισμούς Ρομποτικής.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και δωρεάν, ωστόσο ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής τώρα: http://goo.gl/hdKbZe. Βρείτε την εκδήλωση και στο Facebook: https://www.facebook.com/events/415786798571498.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις