Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Intracom Telecom στο MWC16 με έμφαση στα IoT, Smart Cities και ασύρματες επικοινωνίες

Η Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, συμμετέχει στο Παγκόσμιο Συνέδριο Κινητής Τηλεφωνίας (Mobile World Congress 22-25.02.2016, Βαρκελώνη). Στο περίπτερο της, 7B54 στο Hall 7, η εταιρία θα παρουσιάσει μια σειρά νέων προϊόντων και λύσεων στους τομείς της Ασύρματης Πρόσβασης και Μετάδοσης, Τηλεπικοινωνιακού Λογισμικού και λύσεων IoT, καθώς και του Υπολογιστικού Νέφους (Cloud) με έμφαση στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής υγείας, συμβάλλοντας έτσι στις ανάγκες διασύνδεσης των έξυπνων πόλεων.

Συγκεκριμένα η Intracom Telecom θα παρουσιάσει μια καινοτόμο λύση για έξυπνες πόλεις και δήμους αποτελούμενη από υποδομή έξυπνης διαχείρισης φωτισμού που προσφέρει οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας ενώ ταυτόχρονα παρέχει δικτυακή υποδομή μέσω της οποίας μπορούν να προσφερθούν έξυπνες υπηρεσίες και εφαρμογές στους πολίτες, δημιουργώντας νέες πηγές εσόδων για τους δήμους. Επίσης, η εταιρία θα παρουσιάσει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών στο χώρο του Cloud Computing για μεγάλους ιδιωτικούς οργανισμούς και δημόσιους φορείς με ιδιαίτερη έμφαση στις υπηρεσίες και λύσεις τηλεϊατρικής.

Η εταιρία θα παρουσιάσει επίσης ανταγωνιστικές λύσεις τηλεπικοινωνιακού λογισμικού έχοντας ως αιχμή του δόρατος την ολοκληρωμένη λύση Smart Revenue Management που σχεδιάστηκε ειδικά για την «επόμενη μέρα» του Internet of Things (IoT), λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες του κάθε εμπορικού τομέα (IoT vertical).

Τέλος, η Intracom Telecom θα παρουσιάσει τη νέα σειρά σημειακών μικροκομματικών (MW PtP) προϊόντων 60 GHz και 70/80 GHz (Millimeter-wave) για “Gigabit-to-The-Home”, δίνοντας έμφαση στην ευκολία εγκατάστασης των ασύρματων τερματικών στη στέγη της κατοικίας του συνδρομητή. Με τον τρόπο αυτό, οι πάροχοι υπηρεσιών μπορούν να επεκτείνουν το δίκτυό τους σε απομακρυσμένες κατοικίες/ περιοχές και να παρέχουν την υψηλότερη ποιότητα εμπειρίας στον τελικό χρήστη (Gbps χωρητικότητα) εκμεταλλευόμενοι τις συχνότητες που δεν απαιτούν κόστος αδειοδότησης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις