Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H ελληνική παρουσία στο MWC 2017

Η ελληνική αποστολή για τη Βαρκελώνη αναχωρεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, με ευρεία συμμετοχή από τη πολιτεία και το οικοσύστημα των Startups και των τεχνολογικών εταιρειών αν και με λιγότερες συμμετοχές από το 2016.

Την ελληνική πολιτεία στο MWC θα εκπροσωπήσουν ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, ο ΓΓ Υπουργείου & ΓΓ Ενημέρωσης & Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος και ο ΓΓ Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων Βασίλης Μαγκλάρας. Θα παρευρεθούν επίσης, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης Πέτρος Ινιωτάκης, ο Πρόεδρος του Enterpise Greece Χρήστος Στάικος, καθώς και εκπρόσωποι των χορηγών και υποστηρικτών.
Ο κ. Παππάς μάλιστα θα συμμετάσχει σε πάνελ στην παράλληλη εκδήλωση για Startups 4YFN.

Τα επίσημα εγκαίνια του εθνικού περιπτέρου θα γίνουν τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου στις 14:00 με τη συμμετοχή των εκπροσώπων της πολιτείας, των διοργανωτών, των χορηγών, των υποστηρικτών και όλων εταιρειών που συμμετέχουν.

Την Τετάρτη στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο πάρτι της ελληνικής αποστολής “Taste the Greek Spirit” το οποίο αναμένεται να γίνει ξανά πόλος έλξης των εκθετών και συνεργατών όπου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ακόμη καλύτερα τους εκπροσώπους της Αποστολής, γευόμενοι ελληνικά εδέσματακαι ποτά.

Στόχος της φετινής αποστολής αποτελεί η διεθνής δικτύωση των Ελληνικών επιχειρήσεων και η δημιουργία συνεργιών.

Η συμμετοχή στο MWC 2017 συνδιοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και το Enterprise Greece, με την υποστήριξη του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) και του Corallia ως συντονιστή των mi-Cluster, si-Cluster και gi-Cluster, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συνεργασίας για συμμετοχή στα μεγάλα διεθνή γεγονότα της τεχνολογίας, και Μεγάλο Xορηγό την Eurobank. Την ελληνική αποστολή υποστηρίζει το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης μέσω της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και  τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Έρευνας & Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) και του Χρηματιστηρίου Αθηνών.  Υποστηρικτής της Ελληνικής Αποστολής είναι η Περιφέρεια Αττικής.

To Startupper.gr είναι Media Sponsor της αποστολής.

Οι εταιρίες που απαρτίζουν την ελληνική ομάδα στη Βαρκελώνη

Accesspal
Apifon
Cross Mobile
Cytech
ΔΑΕΜ
Echoleap
Going Up
M-Stat
Motivian
Parkguru
Pitchstor
Plustic
Pobuca
Regate
SoftWeb
Synaphea
Telenavis
Upcom
Vidavo
Warply
Ingred.io
Viva

Με αυτόνομο περίπτερο συμμετέχουν στο ΜWC και οι εταιρείες:

Adaptit
AMD Telecom
ARX.NET
Channel VAS
Intracom Telecom
Istmos ASN (4YFN)
M&T Group – Fluo
Routee (4YFN)
Think Silicon (4YFN)
Upstream
Wappier (4YFN)

Paymenta – Digital Software Solutions Cyprus Ltd.
Vonetize

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις