Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

To e-table.gr στο “πρώτο πιάτο” του Startup Grind Athens

Όπως και οι πολλές Startups έτσι και το e-table.gr ήταν μια ιδέα που προέκυψε μέσα από μια ανάγκη της καθημερινότητας. Μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες του Γιώργου Αρφαρά και του Κώστα Σαριδάκη να κλείσουν άμεσα και αποτελεσματικά τραπέζι σε εστιατόριο τηλεφωνικά γεννήθηκε το e-table.gr.

Οι δύο founders έχοντας κοινή πορεία από τα έδρανα του πολυτεχνείου μέχρι τα γραφεία μεγάλης συμβουλευτικής εταιρίας και μετέπειτα στην δική τους συμβουλευτική, σήμερα έχουν εξασφαλίσει συνολική χρηματοδότηση 2,5 εκατ. ευρώ από την Venture Friends και Angel Investors. Μέσα στα άμεσα πλάνα τους είναι η βελτιστοποίηση της υπηρεσίας και η επέκταση της στο εξωτερικό.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η εταιρεία προχώρησε σε πλήρη εξαγορά του ask4food.gr, μία στρατηγική κίνηση με σκοπό να προλάβει κάποιο μεγάλο παίκτη του εξωτερικού, εξασφαλίζοντας παράλληλα  στους χρήστες του e‐table.gr την πρόσβαση σε χιλιάδες επιπλέον κριτικές εστιατορίων αλλά και στους χρήστες του ask4food.gr τη δυνατότητα να κάνουν την κράτηση τους online και να επωφελούνται από τις δωρεάν αποκλειστικές εκπτώσεις που εξασφαλίζει καθημερινά το e-table.gr.

Το σύστημα αξιολόγησης που προσφέρει η υπηρεσία διασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την εγκυρότητα των κριτικών για κάθε εστιατόριο, αλλά και μια, αντικειμενική εικόνα κάθε εστιατορίου, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να επισημαίνουν ως «χρήσιμες» εκείνες με τις οποίες συμφωνούν και να «ακολουθούν» τους χρήστες που εμπιστεύονται. Με τον τρόπο αυτό, οι κριτικές που έχουν τη μεγαλύτερη αποδοχή αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα και αναδεικνύονται περισσότερο.

Το e-table.gr αριθμεί σήμερα περίπου 1.500 συμβεβλημένα εστιατόρια στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και 65 εστιατόρια στην Κύπρο ενώ παράλληλα έχει εξυπηρετήσει συνολικά 300.000 πελάτες.

Startup Grind Athens

Ημερομηνία: Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2017

Ώρα: 6.00 μμ

Χώρος: The Hub Events

Διεύθυνση: Αλκμήνης 12, Αθήνα

Τηλ.: 210 3411009

Κρατήσεις Θέσεων

Πρόγραμμα

18:00 – Networking και φαγητό

19:00 – Fireside chat με τον Γιώργο Αρφαρά (Co-CEO & Co-Founder e-table.gr)

20:00 – Networking

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις