Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Public Startup Crash-Courses: Μάθετε πρώτοι τα “μυστικά” για τον οικονομικό και φορολογικό σχεδιασμό της επιχείρησής σας!

“Πρεμιέρα” στο φετινό κύκλο εκδηλώσεων για τη startup επιχειρηματικότητα, που διοργανώνεται στα Public, κάνουν απόψε τα Startup CrashCourses σε συνεργασία με το Startupper.gr, την πρώτη ελληνική online έκδοση αφιερωμένη στις startup εταιρείες που δημιούργησε το portal επιχειρηματικής ενημέρωσης EMEA.gr.

Έως το τέλος Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν 9 συνεδρίες, στην Αθήνα και στην περιφέρεια, στις οποίες επιτυχημένοι επαγγελματίες από τον χώρο της επιχειρηματικότητας και της τεχνολογίας θα παραδώσουν σύντομα “μαθήματα” και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις του κοινού για τα θέματα που τους απασχολούν.

Απόψε, λοιπόν, στις 19.00, προσκεκλημένος είναι ο Μπάμπης Διβάρης, λογιστής – φορολογικός σύμβουλος στην εταιρεία PDZ Audit, ο οποίος θα αναφερθεί στον οικονομικό και φορολογικό σχεδιασμό μίας νέας επιχείρησης καθώς και στο θεσμικό περιβάλλον και στο νομικό πλαίσιο που διέπει την ίδρυση μίας επιχείρησης στην Ελλάδα.

Επίσης, στο φορολογικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία των επιχειρήσεων στην Ελλάδα καθώς και στο λογιστικό πλαίσιο, με έμφαση στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, σε σύγκριση με τα ελληνικά, αλλά και στις υποχρεώσεις και τα ωφελήματα που προκύπτουν από το θεσμικό πλαίσιο για τους νέους επιχειρηματίες, ενώ τέλος θα αναφερθεί και στα βασικά φορολογικά χαρακτηριστικά χωρών που κερδίζουν το ενδιαφέρον κυρίως των τεχνολογικών εταιρειών, όπως είναι η Κύπρος, η Αγγλία και η Ιρλανδία.

Ο Μπάμπης Διβάρης είναι έμπειρος λογιστής, με εξειδίκευση στη φορολογική νομοθεσία και στην έναρξη επιχειρήσεων. Έχει εργασθεί ως Οικονομικός Διευθυντής και Προϊστάμενος Λογιστηρίων σε θυγατρικές και υποκαταστήματα πολυεθνικών εταιρειών όπως FCE Bank, Maersk, Thomas Cook, Deloitte, Werfen. Έχει διατελέσει καθηγητής Φορολογικής Νομοθεσίας στο Saint George College. Διαθέτει ιδιαίτερη εμπειρία στην έναρξη, στελέχωση και οργάνωση οικονομικών τμημάτων.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη και δωρεάν, ωστόσο ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής εδώ.

 

 

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις