Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η αγγλική Airsorted “σήκωσε” 5 εκατ. λίρες

Το ποσό των 5 εκατομμυρίων Βρετανικών λιρών κατάφερε να αντλήσει η Airsorted, ένας πάροχος υπηρεσιών διαχείρισης ενοικιαζόμενων σπιτιών στο AirBnB και άλλες πλατφόρμες, και ανταγωνιστής της δικής μας SyncBnB,  στον πρώτο κύκλο χρηματοδότησης, προκειμένου να υποστηρίξει τα σχέδια ευρύτερης επέκτασης της σε διεθνές επίπεδο.

Την ίδια στιγμή, η Airsorted θα επιχειρήσει να εξελίξει την αυτοματοποιημένη τεχνολογία της, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών “έξυπνου” προγραμματισμού, αυτοματοποιημένης επικοινωνίας με τους φιλοξενούμενους, αλλά και του API διαχείρισης καναλιών κ.ο.κ.
Στον πρώτο κύκλο χρηματοδότησης συμμετείχαν – μεταξύ άλλων – οι Pi Labs και Atami Capital. Θα πρέπει να υπογραμμιστεί πως η εταιρεία κατά το παρελθόν είχε αντλήσει το ποσό των 1,5 εκατομμυρίων λιρών σε επίπεδο seed χρηματοδότησης.

Πριν από λίγες ημέρες, η Airsorted ξεκίνησε την λειτουργία της στο Παρίσι, εμπλουτίζοντας περαιτέρω το υπάρχον ρόστερ των πόλεων στις οποίες διαθέτει παρουσία, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται το Λονδίνο, το Δουβλίνο, το Σίδνεϊ κ.ά. Μάλιστα, μέχρι το τέλος του 2019, η εταιρεία σκοπεύει να επεκτείνει την παρουσία της σε ακόμη 38 νέες πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις