Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

To Netflix εξετάζει την εξαγορά της εταιρείας παραγωγής ταινιών του Luc Besson

Netflix, Amazon, Apple αλλά και Disney παίζουν δυνατά στη νέα γενιά τηλεόρασης μέσω Streaming και το όπλο τους για να προσελκύσουν τηλεθεατές είναι το αποκλειστικό ή το λεγόμενο πρωτότυπο περιεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το γαλλικό Capital η EuropaCorp, η εταιρεία παραγωγής του Luc Besson και του Pierre-Ange Le Pogam είναι σε προχωρημένες συζητήσεις εξαγοράς της από τη Netflix. O Luc Besson θα παραμείνει στην εταιρεία για να επιβλέπει τις παραγωγές με την συμφωνία να αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η EuropaCorp ιδρύθηκε το 2000 και έχει αρκετές γνωστές κινηματογραφικές ταινίες στην παραγωγή της όπως για παράδειγμα τις Velerian and the City of a Thousand Planets, Taken, Lucy, Miss Sloane, Nine Lives κ.α.

H Netflix επενδύει μεγάλα ποσά στις δικές του αποκλειστικές παραγωγές με παράδειγμα το Bright με τον Will Smith που έκανε ντεμπούτο τον περασμένο Δεκέμβριο και πήγε πολύ καλά. Η ταινία είχε προϋπολογισμό 100 εκατ. δολ. και ήδη ξεκίνησε η διαδικασία παραγωγής για τη συνέχεια της.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις