Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Switch_On Innovation Lab: 16 Νοεμβρίου η προθεσμία για τη συμμετοχή

Η λήξη υποβολής προτάσεων για τον 1ο κύκλο του εργαστηρίου καινοτομίας για την ενέργεια και τα έξυπνα δίκτυα Switch_On Innovation Lab του ΔΕΔΔΗΕ είναι στις 16 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:00.

Το Switch_On Innovation Lab του ΔΕΔΔΗΕ έχει ως στόχο την ανάπτυξη νέων και καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών για τα δίκτυα διανομής ηλεκτρικής ενέργειας και την εφαρμογή τους στο ελληνικό ηλεκτρικό σύστημα, μέσα από τη συνεργασία του ΔΕΔΔΗΕ με νέες ομάδες Startups.

Παράλληλα, μέσα από τη διαδικασία ανάπτυξης νέων προϊόντων και υπηρεσιών ενισχύονται νέες ομάδες μηχανικών και προγραμματιστών για να εξελίξουν την ιδέα τους σε λειτουργικό πρωτότυπο και προχωρήσουν σε εμπορική ανάπτυξη.

Η κάθε ομάδα θα λάβει υποστήριξη έως 60.000 ευρώ σε χρήματα, εξοπλισμό και υπηρεσίες ενώ οι εφαρμογές που θα δημιουργηθούν θα λειτουργήσουν πιλοτικά σε δίκτυα και εξοπλισμό του ΔΕΔΔΗΕ.

Η επιτροπή αξιολόγησης θα εξετάσει προτάσεις των ομάδων και οι επικρατέστερες θα ειδοποιηθούν ώστε να συμμετέχουν στο bootcamp που θα γίνει στις 6 Δεκεμβρίου. Οι ομάδες θα υποστηριχθούν στο bootcamp για την πρότασή τους και θα παρουσιάσουν στην κριτική επιτροπή την ιδέα τους. Η κριτική επιτροπή θα επιλέξει τις 5 ομάδες που θα συμμετέχουν στον 1ο κύκλο επιτάχυνσης.

Στις 7 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η περίοδος προετοιμασίας ώστε από τον Ιανουάριο του 2019 οι ομάδες να ξεκινήσουν τον 1ο κύκλο επιτάχυνσης.

Αιτήσεις μπορούν να γίνουν εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις