Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το VC της Microsoft επενδύει… Ινδία

Η Microsoft ανακοίνωσε η M12 (πρώην Microsoft Ventures) θα μεγαλώσει το χαρτοφυλάκιό της στην Ινδία παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και την πρώτη της επένδυση στη χώρα, στην Innovaccer, μια Startup SaaS έξι ετών που προσπαθεί να λύσει προκλήσεις διαλειτουργικότητας δεδομένων στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης για τη βελτίωση των κλινικών και οικονομικών αποδόσεων τους.

Ο Rashmi Gopinath, εταίρος στην M12, θα ηγηθεί στις επενδύσεις στην Ινδία, επικεντρώνοντας σε Startups σε τομείς όπως μεγάλα δεδομένα, υποδομές cloud, AI, ασφάλεια και Data Analytics. H Μ12 θα ηγηθεί ή θα συνεπενδύσει σε αρχικούς ή μεταγενέστερους γύρους με ποσά από 2 έως 10 εκατομμύρια δολάρια.

Η Innovaccer, η οποία έχει γραφεία στην Ινδία και τις Η.Π.Α., προσφέρει μια πλατφόρμα δεδομένων για την υγειονομική περίθαλψη και υπηρεσίες ευφυούς περίθαλψης για περισσότερους από 10.000 παρόχους σε 500 τοποθεσίες. Χρησιμοποιεί τη μηχανική μάθηση για να επιτρέψει στους χρήστες της να ενοποιήσουν τα οικονομικά, κλινικά-θεραπευτικά και επιχειρησιακά δεδομένα τους και να διαμορφώσουν μια ολοκληρωμένη άποψη για καλύτερη λήψη αποφάσεων, συντονισμό φροντίδας και αναφορές. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι Mercy ACO, UC San Diego, και Osler Health είναι μεταξύ των πελατών της.

Οι νεοσύστατες επιχειρήσεις της Ινδίας σημείωσαν ρεκόρ 10,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων χρηματοδότησης VCs to 2018, από δεκάδες διεθνείς και τοπικούς επενδυτές, παρόλα αυτά όλοι σημειώνουν ότι υπάρχει έλλειψη επενδυτικών κεφαλαίων.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις