Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ολοκληρώθηκε το 10ο TEDxAthens με θέμα “The State of X”

Πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 1 Ιουνίου, το 10ο και επετειακό TEDxAthens με θέμα “The State of X”, στην αίθουσα «Σταύρος Νιάρχος» της Λυρικής Σκηνής στο Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Η φετινή διοργάνωση περιελάμβανε events στο χώρο της Λυρικής Σκηνής και της Εναλλακτικής Σκηνής που στόχο είχαν να συμβάλλουν στην καλυτέρευση και την ανάπτυξη της ανθρώπινης ζωής. Περισσότερα από 2.300 άτομα, 18 ώρες περιεχομένου, 25 ομιλητές και workshops είναι ένας σύντομος απολογισμός της εκδήλωσης.

Οι ομιλητές από όλο τον κόσμο που ανέβηκαν στην κεντρική σκηνή του φετινού TEDx Athens μίλησαν για το πώς θέλουμε να μοιάζει ο κόσμος στα επόμενα δέκα χρόνια. Η τεχνολογία, το περιβάλλον, η κοινωνία, η επιστήμη, η μαγεία, η μουσική, η περιέργεια και η αυτοεξέλιξη είναι μερικά από αυτά που μοιράστηκαν με το κοινό.

Παράλληλες δράσεις, ομιλίες και παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν τόσο στην Εναλλακτική Σκηνή, όσο και στο LAB όπου οι σύνεδροι μπόρεσαν να παρακολουθήσουν μια σειρά από εργαστήρια αλλά και Q&A sessions.

Την ίδια στιγμή, μια σειρά από δραστηριότητες έλαβαν χώρα στους υπόλοιπους χώρους του ΚΠΙΣΝ συμπληρώνοντας την ολοήμερη διοργάνωση.

Το TEDxAthens θα επιστρέψει με την 11η εκδήλωσή του τον Μάιο του 2020.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις