Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

The Age of Smupid: Όλα όσα έγιναν στο 4ο TEDxPanteionUniversity

Στις 11 Μαίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη το 4ο κατά σειρά main event του TEDxPanteionUniversity με την θεματική «The Age of Smupid», το οποίο στόχο είχε να αναδείξει πτυχές της ζωής του σύγχρονου ανθρώπου που είναι παράλληλα πιο έξυπνος και πιο «χαζός» από ποτέ.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιελάμβανε μία σειρά 11 ομιλιών και 3 performances, ενώ κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων πραγματοποιήθηκαν 6, συνολικά, workshops με την ενεργή συμμετοχή του κοινού.

Τα εισιτήρια που διατέθηκαν για το φετινό event εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από 24 ώρες και την εκδήλωση παρακολούθησαν 640 άτομα.  Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε live streaming κάλυψη ολόκληρου του προγράμματος, την οποία παρακολούθησαν θεατές από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που στήθηκε για το σκοπό αυτό εντός του μουσείου, αλλά και μέσω της σελίδας του TEDxPanteionUniversity στο Facebook.

Το event είχε δωρεάν είσοδο και σε συνεργασία με τον οργανισμό STEPS συγκεντρώθηκαν είδη πρώτης ανάγκης για τη στήριξη ανθρώπων που βρίσκονται σε κατάσταση δρόμου. Συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν περίπου 80 κιλά τρόφιμα μακράς διαρκείας. Επίσης, φέτος, για πρώτη φορά, υπήρχε διερμηνεία όλου του προγράμματος ομιλιών στη νοηματική γλώσσα.

Στο event, τέλος, δόθηκε μια “eco friendly” ταυτότητα, με τους διοργανωτές να προμηθεύουν τους συμμετέχοντες με επαναχρησιμοποιούμενα μπουκάλια και ψύκτες νερού καθώς και ξύλινα μαχαιροπίρουνα και χάρτινα καλαμάκια.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις