Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η N26 λανσάρει τις υπηρεσίες της στις ΗΠΑ

Η N26 Inc., θυγατρική της N26 GmbH, μιας από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες mobile τράπεζες στην Ευρώπη, λανσάρει την τραπεζική εφαρμογή της στις ΗΠΑ.

Ο Nicolas Kopp, U.S. CEO της N26 Inc., δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που φέρνουμε την εμπειρία μας στους Αμερικανούς πελάτες. Στην Ευρώπη, έχουμε αγαπηθεί για την αβίαστη και κομψή εμπειρία που προσφέρουμε στους χρήστες μας, χωρίς κρυφές χρεώσεις. Από σήμερα, μπορείτε να εγγραφείτε από το τηλέφωνό σας σε μόλις πέντε λεπτά. Δεν υπάρχουν τέλη συντήρησης λογαριασμού και δεν απαιτείται κάποιο ελάχιστο υπόλοιπο».

Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να διαθέσει επιπλέον προνόμια στους Αμερικανούς πολίτες καθώς και δύο δωρεάν αναλήψεις ανά μήνα σε ATM σε ολόκληρη τη χώρα. Στα σχέδια της είναι επίσης η κυκλοφορία του Metal, ενός premium λογαριασμού, ενώ σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η εταιρεία πρόκειται να συνεργαστεί με την Axos Bank για να προσφέρει μια χρεωστική κάρτα Visa και έναν τρεχούμενο λογαριασμό ασφαλισμένο από τον FDIC.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η N26 έχει φθάσει τους 3,5 εκατ. πελάτες σε 24 αγορές στην Ευρώπη. Η εφαρμογή της και η χρεωστική της κάρτα διαθέτουν πολλά «ξεχωριστά χαρακτηριστικά» που, σύμφωνα με την εταιρεία, «ενθαρρύνουν τους πελάτες να πάρουν τον έλεγχο των οικονομικών τους».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις