Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Με επιπλέον “προνόμια” κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ η εφαρμογή της Ν26

Η N26 ανακοίνωσε ότι η τραπεζική εφαρμογή της είναι πλέον διαθέσιμη σε πελάτες σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά την ολοκλήρωση ενός δίμηνου προγράμματος beta.

Η εφαρμογή τώρα είναι διαθέσιμη στο App Store της Apple και στο Google Play και οι χρήστες, αφού την κατεβάσουν, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για λογαριασμό και χρεωστική κάρτα Visa. Η εταιρεία σχεδιάζει να δημοσιοποιήσει το λανσάρισμα με μια διαφημιστική καμπάνια σε λεωφορεία, ταξί και τρένα σε όλο το Σαν Φρανσίσκο, το Σικάγο και τη Νέα Υόρκη.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που τώρα προσφέρουμε τη N26 στα εκατομμύρια των Αμερικανών καταναλωτών που είναι απογοητευμένοι από την τρέχουσα τραπεζική τους εμπειρία. Παρέχουμε στους χρήστες μια τραπεζική εφαρμογή και μια χρεωστική κάρτα Visa που ταιριάζει με τον τρόπο ζωής τους”, δήλωσε ο Nicolas Kopp, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Η Ν26 έχει δημιουργήσει ορισμένες στρατηγικές συνεργασίες ενώ έχει προσθέσει και νέα χαρακτηριστικά αποκλειστικά για το αμερικανικό κοινό. Για παράδειγμα, όταν οι πελάτες πληρώνουν με κάρτα N26, λαμβάνουν αυτόματα 10% έκπτωση σε μηνιαίες συνδρομές εφαρμογών όπως το fitness app Aaptiv, ή οι εφαρμογές ανάγνωσης Blinkist, Luminary και Tidal.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να παρακολουθήσουν τη δραστηριότητα του λογαριασμού τους σε πραγματικό χρόνο, να θέσουν όρια στα χρήματα που ξοδεύουν και να κλειδώσουν (και ξεκλειδώσουν) αντίστοιχα την χρεωστική τους κάρτα, μέσω της εφαρμογής.Τέλος, η αμερικανική έκδοση του app δίνει τη δυνατότητα δύο δωρεάν αναλήψεων κάθε μήνα από ΑΤΜ σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις