Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

START School of Business: Δωρεάν μαθήματα για μικρές και νεοφυείς επιχειρήσεις

Το START Project, το πρόγραμμα ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων που υλοποιείται στην οικία Λέλας Καραγιάννη του Δήμου Αθηναίων, ανακοίνωσε την έναρξη, από τις 17 Οκτωβρίου 2019, του START School of Business, ενός νέου εκπαιδευτικού κύκλου εκμάθησης απαραίτητων γνώσεων επιχειρηματικής διαχείρισης, με την υποστήριξη της PwC.

Το START School of Business είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα δέκα μαθημάτων, το οποίο στοχεύει στην ενίσχυση της βιωσιμότητας των μικρών και νεοφυών επιχειρήσεων στο νέο περιβάλλον που αναπτύσσεται ταχύτατα με την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Εστιάζει σε προχωρημένα θέματα σχετικά με τη διαχείριση έργου, τις νέες τεχνικές και τα εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ, τις τεχνικές διαπραγμάτευσης, την επαγγελματική δικτύωση και την επαγγελματική επικοινωνία. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην εκπαίδευση σε βασικά οικονομικά, λογιστικά και νομικά ζητήματα με σεμινάρια από τα στελέχη της PwC.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του START School of Business θα πραγματοποιηθούν και τέσσερα workshops από στελέχη της PwC σχετικά με τις βασικές λογιστικές και φορολογικές αρχές που αφορούν επιχειρήσεις μικρού μεγέθους, καθώς και τεχνικές αποτελεσματικών παρουσιάσεων.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να παρακολουθήσει όσα από τα μαθήματα επιθυμεί, ανάλογα με τις ανάγκες του, λαμβάνοντας και την αντίστοιχη βεβαίωση.

Προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να έχουν μία πιο ολοκληρωμένη γνώση γύρω από τα θέματα που τους αφορούν, κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν και τέσσερα workshops σχετικά με το φορολογικό πλαίσιο που διέπει μία μικρή επιχείρηση, καθώς και εισαγωγή σε τρόπους παρουσίασης της επιχείρησης, των προϊόντων και των υπηρεσιών της και πώς αυτή μπορεί να γίνει πιο αποτελεσματική.

Ο κάθε εκπαιδευτικός κύκλος του START School of Business θα ολοκληρώνεται σε διάστημα δύο εβδομάδων και θα επαναληφθεί τέσσερις φορές στη χρονική περίοδο Οκτώβριος–Δεκέμβριος 2019. Τα μαθήματα (διδάσκονται εξολοκλήρου στα Ελληνικά) θα πραγματοποιούνται δύο ημέρες την εβδομάδα, σε πρωινές και απογευματινές ώρες, στην Οικία Λέλας Καραγιάννη του Δήμου Αθηναίων (Λέλας Καραγιάννη 1, 11252, Αθήνα).

Το πρόγραμμα θα ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα του START Project κάθε μήνα.

Για να εγγραφείτε στα μαθήματα του προγράμματος Start School of Business, ακολουθήστε τις οδηγίες που θα βρείτε πατώντας εδώ ή από τη σελίδα www.startproject.gr

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις