Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

TC Disrupt Berlin: Στις 18 Οκτωβρίου η τελευταία ευκαιρία συμμετοχής στο TC Top Picks

“Ανοιχτό” μέχρι τις 18 Οκτωβρίου παραμένει το πρόγραμμα TC Top Picks του φετινού TechCrunch Disrupt Berlin 2019. 

Το TC Top Picks είναι ένας προ-διαγωνισμός στον οποίο μπορούν να συμμετάσχουν Startups αρχικού σταδίου που ασχολούνται με τεχνητή νοημοσύνη/machine learning, BioTech/Healthtech, Blockchain, FinTech, Mobility, Ιδιωτικότητα/Ασφάλεια, Εμπόριο/Ηλεκτρονικό Εμπόριο, Robotics/IoT/Hardware, CRM/Enterprise και Εκπαίδευση.

Οι συντάκτες του TechCrunch θα εξετάσουν κάθε αίτηση και θα επιλέξουν έως και πέντε ομάδες σε κάθε κατηγορία. Κάθε μία από αυτές τις ομάδες, κάθε TC Top Pick, θα κερδίσει – μεταξύ άλλων- την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην έκθεση Startup Alley και να προσελκύσει σημαντικό επενδυτικό αλλά και παγκόσμιο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα που θα “απολαύσουν” όσες Startups βρεθούν σε αυτή τη θέση είναι και η ζωντανή συνέντευξη. Οι συντάκτες του TechCrunch θα πάρουν συνέντευξη από κάθε Top Pick εταιρεία, προκειμένου να παρουσιαστεί αναλυτικά η ίδια και το προϊόν της. Οι συνεντεύξεις αυτές, θα μαγνητοσκοπηθούν και θα προωθηθούν σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης του TechCrunch!

Τέλος, από όλες τις Startups που θα βρεθούν στο Startup Alley, οι συντάκτες του TechCrunch θα επιλέξουν μία – τη λεγόμενη Wild Card – η οποία θα διαγωνιστεί στο Startup Battlefield. Το Startup Battlefield είναι ο μεγάλος διαγωνισμός του TechCrunch στον οποίο οι κορυφαίες startups αρχικού σταδίου στον κόσμο “μάχονται” για να κερδίσουν 50,000 δολάρια αλλά και την προσοχή ΜΜΕ και επενδυτών. Στους κριτές του διαγωνισμού περιλαμβάνονται οι συντάκτες του TechCrunch, κορυφαία VCs και επιχειρηματίες, ενώ κάποιοι από τους προηγούμενους νικητές είναι οι Vurb, Dropbox, Mint και Yammer.
Πέρυσι μάλιστα είχαμε και ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό!

Το Disrupt Berlin 2019 θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Δεκεμβρίου και το TC Top Picks είναι μια μοναδική ευκαιρία για τις startups που θέλουν να παρουσιαστούν σε ένα πραγματικά μεγάλο κοινό και να έρθουν σε επαφή με όλο το ευρωπαϊκό startup οικοσύστημα. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή – έως τις 18 Οκτωβρίου – εδώ.

Τέλος, το Startupper.gr σε συνεργασία με το TechCrunch προσφέρει έκπτωση 15% στις αγορές εισιτηρίων για το μεγάλο event του Δεκεμβρίου με τον κωδικό “STARTUPPER”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις