Το θωρακισμένο Cybertruck της Tesla “έσπασε” από μία μεταλλική μπάλα!

0

“Καταστροφική” κατέληξε η χθεσινή παρουσίαση του νέου φουτουριστικού Cybertruck της Tesla, στο Λος Άντζελες.

Αρχικά πρέπει να αναφερθεί ότι το νέο μοντέλο λανσάρεται ως αλεξίσφαιρο και υπερ-ασφαλές, ενώ ο ίδιος ο Elon Musk έχει δηλώσει ότι “αντέχει” χτυπήματα από πιστόλι εννέα χιλιοστών.

Σε αυτό το πλαίσιο, και για να αποδείξει τις “αντοχές” του Cybertruck, ο Musk κάλεσε, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, τον επικεφαλής σχεδιαστή της εταιρείας, να πετάξει πάνω στα “άθραυστα” παράθυρα του αυτοκινήτου μία μεταλλική μπάλα. Όμως δεν πήγαν όλα όπως τα είχαν προγραμματίσει.

Στην πρώτη προσπάθεια, το παράθυρο ράγισε και η έκπληξη του κοινού (αλλά και του ίδιου του Musk) ήταν κάτι παραπάνω από ορατή. Ο CEO της Tesla εξήγησε ότι μπορεί το χτύπημα να ήταν πολύ δυνατό για το αυτοκίνητο και ο σχεδιαστής αποφάσισε να ξαναπροσπαθήσει, αυτή τη φορά σε άλλο παράθυρο. Όμως, το αποτέλεσμα και πάλι ήταν το ίδιο – το τζάμι ράγισε, και μάλιστα πολύ.

Μετά την αποτυχία, ο Musk είπε: “Ρίξαμε κλειδιά, ρίξαμε τα πάντα, ρίξαμε ακόμα και το νεροχύτη της κουζίνας στο τζάμι και δεν έσπασε. Για κάποιον παράξενο λόγο έσπασε τώρα. Δεν ξέρω γιατί. Θα το διορθώσουμε”.

Για όποιον, παρ’όλ’αυτά, ενδιαφέρεται, οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει και η τιμή του οχήματος ξεκινά στα 39,900 δολάρια.

Share.

About Author

Newsroom

Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.

Comments are closed.