Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Randi Zuckerberg επενδύει στον χώρο των media μέσω νέου fund

Η Randi Zuckerberg, αδερφή του CEO και founder του Facebook, Mark Zuckerberg, συμμετέχει ως general partner σε νέο Ισραηλινό fund, ονόματι Sababa Ventures, το οποίο σκοπεύει να επενδύσει σε ισραηλινές startups στον χώρο των media, της ψυχαγωγίας, των σπορ και του εμπορίου.

Το fund έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 7,1 εκατ. δολάρια ωστόσο ο τελικός του στόχος είναι στα 35 εκατ. δολάρια. Ιδρυτικά του μέλη είναι ο επιχειρηματίας και επενδυτής Jared Kash και ο πρώην partner του Rhodium fund, Yaron Kniajer. Σημειώνεται ότι η Zuckerberg είναι founder και CEO μιας εταιρείας media που φέρει το όνομά της (Zuckerberg Media).

Η Sababa Ventures σχεδιάζει να επενδύσει σε τεχνολογικές εταιρείες αρχικού σταδίου, τόσο με χρήματα όσο και με τεχνογνωσία. “Δημιουργήσαμε τη Sababa Ventures για να χτίσουμε μια γέφυρα ανάμεσα στην Ισραηλινή καινοτομία και την αμερικανική αγορά”, δήλωσε η Zuckerberg.

“Συνδυάζοντας το Ισραηλινό know-how με παγκοσμίως αναγνωρισμένους ηγέτες της βιομηχανίας, θέλουμε η Sababa Ventures να γίνει το “go-to” VC στα media, την ψυχαγωγία, τα σπορ και το εμπόριο”, δήλωσε ο Kash και συμπλήρωσε: “Προσφέρουμε απαράμιλλη πρόσβαση και διασυνδέσεις για να εξυπηρετήσουμε το χαρτοφυλάκιο (μας) και δημιουργούμε ένα καινοτόμο VC που θα δουλέψει πλάι πλάι με τις πιο πολλά υποσχόμενες startups που προέρχονται από το Ισραήλ”.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις