Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

NBG Business Seeds: Εκδήλωση για AgTech Startups σε συνεργασία με την Bayer Hellas

Το πρόγραμμα υποστήριξης και χρηματοδότησης καινοτόμων ελληνικών επιχειρήσεων NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας, διοργανώνει εκδήλωση γνωριμίας, δικτύωσης και καθοδήγησης για ομάδες του 10ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας με προτάσεις επιχειρηματικότητας στον αγροδιατροφικό τομέα.

H εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με την Bayer Hellas, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Agricultural University of Athens -Οfficial, το EIT Food Hub Greece, το Generation Ag Greece και το Perrotis College και πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα, 13/01, στις 16:00, στα γραφεία της Bayer Hellas (Σωρού 18-20, Μαρούσι).

Ο Διαγωνισμός Καινοτομίας και Τεχνολογίας

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για ενθάρρυνση και ανάδειξη της νεανικής επιχειρηματικότητας, έχει θεσμοθετήσει από το 2010 τον Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας, προβάλλοντας ιδέες, επιχειρηματικά σχέδια και Startups.

Στον περσινό διαγωνισμό, αναδείχθηκε πρώτη η Linked Business, του Μιχάλη Βαφόπουλου, η οποία απέσπασε και το έπαθλο των 20,000 ευρώ. Μπορείτε να δείτε τους υπόλοιπους νικητές εδώ. Ο φετινός διαγωνισμός βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Τον προηγούμενο μήνα ανακοινώθηκαν οι προτάσεις που πέρασαν στην δεύτερη φάση και μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις