Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H DreamCheaper μόλις σήκωσε 1,5 εκατ. ευρώ και βρίσκει καλύτερες τιμές στις κλεισμένες κρατήσεις ξενοδοχείων!

Μέρα με τη μέρα επιβεβαιώνεται ότι υπάρχει μια tech Startup για κάθε ζήτημα και ανάγκη. Η Γερμανική DreamCheaper στην ουσία είναι μια μηχανή αναζήτησης δωματίων σε ξενοδοχεία αλλά με μια σημαντική διαφορά: ψάχνει τις καλύτερες τιμές για το δωμάτιο που ήδη έχουμε κλείσει!

Εφόσον έχουμε μια επιβεβαιωμένη κράτηση για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, οπουδήποτε στον κόσμο, και εφόσον αυτό έχει κάποιο online σύστημα κρατήσεων, στέλνουμε με email στην DreamCheaper την επιβεβαίωση της κράτησης και αυτή θα ψάχνει για εμάς αν εμφανιστεί το συγκεκριμένο δωμάτιο, με τις ίδιες ή παρεμφερείς παροχές, σε καλύτερη τιμή μέχρι και λίγες ώρες μέχρι το check-in.

Εφόσον αυτό συμβεί μας ειδοποιεί, κάνει διπλή κράτηση για  λίγο για να είναι όλα εξασφαλισμένα, ακυρώνει τη προηγούμενη κράτηση και πληρώνουμε στην DreamCheaper το 20% της διαφοράς που κερδίσαμε. Όπως αναφέρει η εταιρεία ο μέσος όρος εξοικονόμησης είναι περίπου 15%-20% χωρίς να αποκλείονται και μεγαλύτερα ποσοστά εφόσον βέβαια προσφέρονται από τα ξενοδοχεία.

Η νέα χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για την βελτίωση του υπάρχοντος συστήματος και την επέκταση σε νέες αγορές. Η συνολική χρηματοδότηση που έχει πάρει η DreamCheaper είναι 2,5 εκατ. ευρώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις