Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Wolt Market επεκτείνεται… βόρεια

H Wolt αναπτύσσει τα ηλεκτρονικά της ράφια και διανέμει προϊόντα σούπερ μάρκετ σαν να πηγαίνατε εσείς για ψώνια!

Λίγο αφότου ανακοινώθηκε το πρώτο dark store του Wolt Market στο κέντρο της Αθήνας, έρχεται να προστεθεί και ένα δεύτερο στο δίκτυο της Wolt στο Μαρούσι που θα εξυπηρετεί τη συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη των καταναλωτών για άμεση παράδοση ειδών super market στα βόρεια προάστια. 

Οι πελάτες της Wolt μπορούν πλέον να κάνουν τις παραγγελίες τους για όλα τα προϊόντα του supermarket, μέσω του Wolt Market, με την παραγγελία να φτάνει στην πόρτα τους μέσα σε 20-30 λεπτά. Στο online shop της Wolt υπάρχει μια ευρεία γκάμα με 2.000 κωδικούς που ενισχύεται συνεχώς και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σε τρόφιμα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, συσκευασμένα αγαθά όπως τυριά, αλλαντικά και κρέας, καθώς και είδη προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά, χαρτικά και πολλά άλλα.  

Συγκεκριμένα, οι περιοχές στις οποίες είναι διαθέσιμο το νέο dark store είναι οι εξής: Παπάγου, Ψυχικό, Νέο Ψυχικό, Αγία Παρασκευή, Γέρακας, Μελίσσια, Βριλήσσια, Μαρούσι, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Μεταμόρφωση, Νέα Φιλαδέλφεια, Χαλάνδρι, Χολαργός, Γαλάτσι και Νέα Ιωνία. Μάλιστα, για τις επόμενες 2 εβδομάδες, η διανομή για κάθε παραγγελία από το Wolt Market θα είναι δωρεάν. 

«Συνεχίζουμε τη δυναμική ανάπτυξη του Wolt Market με ένα ακόμη dark store στην Αττική, ενώ επεξεργαζόμαστε σχέδια για την περαιτέρω γεωγραφική επέκταση. Αφουγκραζόμαστε τις καταναλωτικές ανάγκες και προσαρμοζόμαστε στις προτιμήσεις των καταναλωτών, προσφέροντας τους καθημερινά περισσότερες επιλογές πάντα με την ασφάλεια και την ταχύτητα της Wolt» ανέφερε σχετικά ο Γενικός Διευθυντής της Wolt για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, Δημήτρης Καρέλος. 

Πρόκειται άλλωστε για ένα δίκτυο dark store που λειτουργεί πρώτη φορά στην Ελλάδα συμπληρωματικά με το online delivery προϊόντων λιανικής, δίνοντας επιλογές με είδη supermarket. Η φινλανδική Startup έρχεται έτσι στην ελληνική αγορά, εναποθέτοντας την πίστη της στο χώρο. 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις