Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

24 εκατομμύρια δολάρια για την υπηρεσία ParkWhiz

Προφανώς η εύρεση μιας θέσης parking είναι παγκόσμιος πονοκέφαλος αν κρίνουμε από την απήχηση των εφαρμογών – apps στο κοινό.
Η αμερικανική ParkWhιz, συγκέντρωσε 24 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση Series C από τα επενδυτικά κεφάλαια Baird Capital, Beringea και Jump Capital. Με τα χρήματα αυτά θα αναπτύξει περαιτέρω την υπηρεσία της αλλά και θα εξαγοράσει την αντίστοιχη υπηρεσία της Νέας Υόρκης, BestParking.
H ParkWhiz είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία εύρεσης θέσεων parking στην Αμερική αφού λειτουργεί σε πάνω από 50 μεγάλες πόλεις με 4.000 θέσεις parking και 800.000 ανοιχτούς χώρους στάθμευσης. Μέσω της εφαρμογής οι ιδιοκτήτες χώρων parking ανακοινώνουν τις διαθέσιμες θέσεις και οι ενδιαφερόμενοι οδηγοί έχουν άμεση πρόσβαση σε αυτές, σε πολλές περιπτώσεις σε καλύτερες τιμές, κλείνοντας τες από το Smartphone.
Στην Αθήνα υπάρχει η startup Parkaround, μέσω της οποίας υπάρχει πρόσβαση σε πληροφορίες για κάθε χώρο στάθμευσης, τις διαθέσιμες θέσεις αλλά και τις τιμές ενώ φυσικά προσφέρεται άμεση κράτηση σε καλύτερες τιμές.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις