Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Diageo επενδύει στη Reserve η οποία εξαγοράζει την Dash

H Reserve είναι μια υπηρεσία για online κρατήσεις σε εστιατόρια και κλαμπ και λειτουργεί σε επιλεγμένες πόλεις στις Η.Π.Α., δέχτηκε χρηματοδότηση από την Diageo Technology Ventures η οποία προστέθηκε στα 7 εκατ. δολ. που είχε λάβει από διάφορα επενδυτικά κεφάλαια πρόσφατα.

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της επένδυσης της Diageo, η Reserve ανακοίνωσε την εξαγορά της Startup ηλεκτρονικών πληρωμών Dash. H Dash είναι η πέμπτη εταιρεία που εξαγοράζει η Reserve με τις υπόλοιπες να είναι στο χώρο των online κρατήσεων εστιατορίων.

H πλατφόρμα της Reserve δίνει μεγάλη έμφαση στην καλύτερη δυνατή εμπειρία τόσο από την πλευρά των “εξοδούχων” όσο και από την πλευρά των εστιατορίων, έτσι ώστε όλοι να μείνουν ευχαριστημένοι και να έχουν επαναλαμβανόμενες πωλήσεις.

Η Dash τράβηξε το ενδιαφέρον της Reserve για δύο λόγους:

Ο πρώτος είναι ότι έχει αναπτύξει ένα σύστημα Point Of Sale (POS), κάτι που θα ενσωματώσει άμεσα στις υπηρεσίες που θα προσφέρει στα εστιατόρια.
Ο δεύτερος είναι ότι προσφέρει εξελιγμένες υπηρεσίες στους χρήστες με διαμοιρασμό των πληρωμών και αποδείξεων για ένα γεύμα αλλά και μια εικόνα των πιο δημοφιλών σημείων διασκέδασης, σε πραγματικό χρόνο, εκμεταλλευόμενη έξυπνα τα δεδομένα πληρωμών.

Σε κάθε περίπτωση η τριπλέτα: μεγάλη πολυεθνική εταιρεία οινοπνευματωδών ποτών – app κρατήσεων θέσεων για εξόδους και υπηρεσίας πληρωμών είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις