Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τα 500 Startups πάνε Καναδά με 30 εκατ. δολ. στο χαρτοφυλάκιό τους

Ο Accelerator – επενδυτής 500 Startups με έδρα στη Silicon Valey, και Startups σε όλο τον κόσμο, συγκέντρωσε 30 εκατ. δολ. για επενδύσεις στον Καναδά, με τα νέα γραφεία του να ανοίγουν στο Οντάριο.

Η δύναμη του 500 Startups πηγάζει από τις επενδύσεις που έχουν γίνει σε πάνω απο 1,500 εταιρείες παγκοσμίως και σε ένα μεγάλο δίκτυο μεντόρων, συμβούλων και ιδρυτών Startups. Πέρα από τα εντατικά προγράμματα εταιρικής επιτάχυνσης και συμβουλευτικής, προσφέρει από 50 έως 500 χιλ. δολ. στις Startups που θα επιλεγούν για να ενταχτούν στα προγράμματά του.

Αν και έχουν ήδη γίνει 37 επενδύσεις σε καναδικές εταιρείες από τα 500 Startups, όπως για παράδειγμα αυτές των Breather, Lagoa, Unbounce και Cleanify, με τα νέα κεφάλαια στόχος είναι η χρηματοδότηση πάνω από 150 Startups τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο Καναδάς αν και δεν εμφανίζεται συχνά στο κέντρο των εξελίξεων, έχει να επιδείξει εταιρείες όπως οι Shopify, HootSuite, Kik ενώ η νέα κυβέρνηση θα προωθήσει και θα υποστηρίξει με πολλά μέσα την επιχειρηματικότητα τα επόμενα χρόνια.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις