Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Onwelo: κέντρο υποστήριξης πελατών για Microservices

Η Πολωνική Startup Onwelo, εταιρεία παροχής λύσεων ΙΤ στους τομείς της οικονομίας, ασφαλειών, τηλεπικοινωνιών, φαρμακευτικής και FMCG, δημιούργησε ένα ειδικό κέντρο υποστήριξης με στόχο τη βοήθεια των πελατών της στην κατασκευή, ανάπτυξη, διατήρηση και επέκταση των εφαρμογών τους που βασίζονται στην αρχιτεκτονική Microservices.

Το κέντρο υποστήριξης της Onwelo θα ονομάζεται «Onwelo Microservices Lab» και επικεντρώνεται στη δημιουργία προγραμματιζόμενων αρχιτεκτονικών Microservices, κάνοντας χρήση software container τεχνολογιών όπως οι Docker, Mesos και Kubernetes.

Το Onwelo Microservices Lab συμπληρώνεται από την εμπειρία της Onwelo και σε άλλους τομείς συμπεριλαμβανομένων των επιχειρηματικών αναλύσεων, ευέλικτης ανάπτυξης λογισμικού, DevOps, την καινοτομία και την ασφάλεια. Ο συνδυασμός όλων αυτών των στοιχείων επιτρέπει στους πελάτες να μειώσουν το χρόνο που απαιτείται για την ανάπτυξη, την υιοθέτηση και την διαμόρφωση του λογισμικού που βασίζεσαι σε υπηρεσίες Microservices cloud.

Η Onwelo σχεδιάζει και την παροχή όχι μόνο υπηρεσιών ανάπτυξης λογισμικού, αλλά και συμβουλών, εκπαίδευσης και υποστήριξης και συντήρησης λογισμικού των Microservices.

Η αρχιτεκτονική Microservices προσφέρει μια εναλλακτική λύση για την δημιουργία εφαρμογών. Έχει χρησιμοποιηθεί από εταιρείες όπως οι Facebook, Google, Twitter, Microsoft, Netflix, eBay, Apple, Samsung και Intel.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις