Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Google ανοίγει χώρο ειδικά για Startups και developers

Τα σχέδιά της να ανοίξει ένα νέο χώρο αποκλειστικά για developers και Startups στο San Francisco ανακοίνωσε η Google. Ο νέος χώρος θα βρίσκεται πολύ κοντά στα κεντρικά γραφεία της.

Ο χώρος, 1.300 τετραγωνικών μέτρων θα αποτελέσει χώρο εκδηλώσεων για συναντήσεις της κοινότητας του Google Developer Group, ομιλίες τεχνολογίας, Codelabs και Design Sprints και για την τάξη του Launchpad Accelerator. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το χώρο και τη χρήση του θα ανακοινωθούν από την Google σε μια εκδήλωση εντός των επόμενων ημερών.

Να σημειωθεί ότι το Launchpad Accelerator μετρά ήδη 50 αποφοίτους στην Ινδία, Βραζιλία, Μεξικό και Ινδονησία. Σύμφωνα με στέλεχος της Google, ο κολοσσός της διαδικτυακής αναζήτησης ευελπιστεί ότι ο νέος χώρος θα γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της Silicon Valley και των startup από αναδυόμενες αγορές.
Ο επόμενος γύρος του Launchpad Accelerator θα φιλοξενήσει πάνω από 20 ομάδες σε ένα πρόγραμμα που θα διαρκέσει 3 μήνες και περιλαμβάνει και ένα bootcamp διάρκειας δύο εβδομάδων στα κεντρικά γραφεία της Google.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις