Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Scoro: Νέος κύκλος χρηματοδότησης 1,9 εκατ. δολαρίων

Το ποσό του 1,9 εκατομμυρίων δολαρίων εξασφάλισε σε χρηματοδότηση seed η Εσθονική Scoro, η οποία προσφέρει μια πλατφόρμα διαχείρισης και οργάνωσης εταιρικών εργασιών.

Το νέο κύκλο χρηματοδότησης αναλαμβάνουν οι SmartCap, Inventure και Alchemist Accelerator.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η χρηματοδότηση θα την βοηθήσει στην ανάπτυξη των χαρακτηριστικών αυτοματισμού της και της ενσωμάτωσης με άλλα επιχειρησιακά εργαλεία, καθώς και στην επέκταση της ομάδας πώλησης και υποστήριξης.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2013 από τους Fred Krieger, Kristina Lilleõis, Indrek Saarnak, και Priit Matiisen. Στην πελατειακή της βάση περιλαμβάνει εταιρείες όπως οι Grant Thornton, Sotheby’s International Realty, Graphic Evidence και WSI.

250_Fred Krieger_Scoro_02O Fred Krieger, CEO της Scoro, δήλωσε σχετικά: Βλέπουμε πολλές νέες λύσεις λογισμικού να προσπαθούν να επιλύσουν μελλοντικά προβλήματα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη και η μηχανική μάθηση προσπαθούν να αναμορφώσουν τον τρόπο που εργαζόμαστε, αλλά η βασική δομή και οι πρακτικές των περισσότερων εταιρειών απέχουν πολύ από το να είμαστε έτοιμοι για αυτό. Αυτό ακριβώς στοχεύουμε να λύσουμε. Να παράσχουμε αυτή τη δομή για τους πελάτες μας, η οποία θα αποτελέσει σημαντικό δομικό στοιχείο για τις εφαρμογές διαχείρισης εργασιών επόμενης γενιάς”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις