Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Hacking de l’Hotel de Ville τον Μάρτιο στο Παρίσι με 1.500 Startups και 4.000 συμμετέχοντες

Στις 21 Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι ένα ειδικό event για Startups στο πλαίσιο της δράσης του Δήμου Παρισίων “Hacking de l’Hotel de Ville” με φορέα υλοποίησης το Paris&Co.

Η εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται φέτος για 5η χρονιά, αναμένεται να φιλοξενήσει 1.500 νεοσύστατες επιχειρήσεις και περί τους 4.000 συμμετέχοντες από 60 χώρες, μεταξύ των οποίων εμπειρογνώμονες, επενδυτές, οργανισμοί υποστήριξης και επιχειρήσεις.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις εξής δράσεις:

StartUp MeetUp: Επιχειρηματικές συναντήσεις Β2Β των νεοφυών επιχειρήσεων με γαλλικούς και ξένους ομίλους, θεσμικούς φορείς, επενδυτές. Σύμφωνα με τους διοργανωτές έχουν προγραμματιστεί περί τις 3.500 συναντήσεις, οι οποίες θα διαρκούν 15 λεπτά και θα εναλλάσσονται συνεχώς (με τη μορφή speed – dating), καθώς στοχεύουν στη γνωριμία και δικτύωση των συμμετεχόντων και τη διεύρυνση της βάσης επαφών τους.
DemoSpace & Xperiment Show: Δυνατότητα απόκτησης δωρεάν χώρου εντός του Δημαρχείου για 20 νεοφυείς επιχειρήσεις, ερευνητές, καλλιτέχνες ή σχολεία για να παρουσιάσουν στο κοινό τις καινοτομίες που έχουν δημιουργήσει.
Και φυσικά πολλά Workshops.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στις διαδραστικές, οικολογικά υπεύθυνες λύσεις, στους ακόλουθους τομείς:

  • Υπηρεσίες θεαμάτων (ήχος και φως)
  • Βιώσιμη ανάπτυξη
  • Τρόφιμα/εστίαση
  • Μεταφορές
  • Διαχείριση αποβλήτων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση μέχρι τις 28 Ιανουαρίου 2019 εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις