Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ericsson: Λάνσαρε σύστημα Hyperscale Cloud για data centers στο MWC 2015

Καθώς το Networked Society ωριμάζει, η ανάγκη παροχής ταχύτητας από το cloud χωρίς κίνδυνο είναι απαραίτητη. Τα υπάρχοντα προϊόντα και λύσεις cloud αναγκάζουν τα στελέχη να επιλέξουν μεταξύ ταχύτητας και κινδύνου. Το 74% των μεγαλύτερων επιχειρήσεων ανησυχούν για την ασφάλεια και τη διακυβέρνηση.

Η Ericsson παρουσίασε στο MWC 2015 νέο λογισμικό και τεχνολογικό εξοπλισμό για το Ericsson Cloud System για να μετριάσει αυτή την ανάγκη, δημιουργώντας νέα επίπεδα απόδοσης, λειτουργίας, συμμόρφωσης και οικονομικών μοντέλων, το οποίο μπορεί να λειτουργήσει σε πολλαπλά clouds για να πετύχει διαφοροποίηση από τους ανταγωνιστές και να προσθέσει αξία στους παρόχους και τους μεγάλους εταιρικούς πελάτες.

Τα νέα προϊόντα του Ericsson Cloud System περιλαμβάνουν: το Ericsson HDS 8000 (Hyperscale Datacenter System), βασισμένο στο Intel Rack Scale Architecture, το Ericsson Secure Cloud Storage και το Ericsson Continuum που προσφέρουν την καλύτερη πλατφόρμα υβριδικού και πλήρως ελεγχόμενου cloud παγκοσμίως, αξιοποιώντας την πρόσφατη επένδυση της Ericsson για την εξαγορά της εταιρίας Apcera.

Το Ericsson HDS 8000 αποτελεί μια νέα γενιά datacenter συστημάτων υψηλής κλίμακας που χρησιμοποιεί το Intel Rack Scale Architecture για μια προσέγγιση διαχωρισμού των διαφόρων υπο-τμημάτων του τεχνολογικού εξοπλισμού, ώστε να βελτιώσει ουσιαστικά την αποδοτικότητα, τη χρήση, την αυτοματοποίηση και το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας. Το HDS 8000 χρησιμοποιεί οπτική διασύνδεση μεταξύ των διαφόρων υπό-τμημάτων του. Συνδυάζοντας την προσέγγιση του διαχωρισμού των διαφόρων υπό-τμημάτων του εξοπλισμού με την οπτική διασύνδεση μεταξύ τους, αφαιρούνται οι συνήθεις περιορισμοί των ηλεκτρικών συνδέσεων, σε ότι αφορά την απόσταση και την χωρητικότητα. Αυτό επιτρέπει μια πιο αποτελεσματική χρήση των υπολογιστικών πόρων του συστήματος, η οποία έχει θετικό αντίκτυπο και στην κατανάλωση ενέργειας.

Το Ericsson Secure Cloud Storage είναι μια προ-ενσωματωμένη λύση υπηρεσιών δεδομένων, που συμπληρώνει το υβριδικό επίπεδο υπηρεσιών PaaS, τον εξορθολογισμό της ανάπτυξης του δικτύου και των νέων εφαρμογών δεδομένων. Οι λύσεις αυτές προσθέτουν κορυφαίες βάσεις δεδομένων λογισμικού cloud, που εκτείνουν τις παραδοσιακές βάσεις δεδομένων σε τύπους βάσεων δεδομένων NoSQL. Η Ericsson συνεργάζεται με την Cleversafe σε αυτό τον τομέα, έναν κορυφαίο προμηθευτή hyperscale object storage. Το πρώτο ανακοινώσιμο προϊόν της Ericsson είναι το Secure Cloud Storage, το οποίο είναι ικανό να ελέγχει την πρόσβαση σύμφωνα με προκαθορισμένους κανόνες και να εγγυάται την εμπιστευτικότητα και ακεραιότητα των δεδομένων.

Το Ericsson Continuum είναι μια μοναδική πλατφόρμα PaaS σχεδιασμένη με γνώμονα τον έλεγχο της πρόσβασης, με υποστήριξη υβριδικού cloud για ανάπτυξη εφαρμογών, ενορχήστρωση και διακυβέρνηση των εφαρμογών μέσω του Ericsson Continuum. Η μοναδική αυτή πλατφόρμα PaaS υποστηρίζει πλέον μια υβριδική προσέγγιση σε πολλαπλά clouds, επιτρέποντας στις πολυεθνικές επιχειρήσεις να επωφεληθούν από τις κοινές, ιδιωτικές και βιομηχανικές υποδομές εργαλείων cloud για να επιτύχουν τα καλύτερα επίπεδα απόδοσης, ευελιξίας, κλίμακας, χαμηλού κόστους και συμμόρφωσης, μέσα στο πλαίσιο ισχυρής διακυβέρνησης και ελέγχου του IT. Το Ericsson Continuum παρέχει επίσης την πιο ασφαλή ανάπτυξη Docker containers.

 

Το Ericsson Cloud System υποστηρίζει πλήρως το OPNFV μέσω της ανακοίνωσης της λύσης Ericsson Networks Software 15B για να προωθήσει τον επιτυχημένο μετασχηματισμό των παρόχων σε επιχειρήσεις τηλεπικοινωνιών cloud.το

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις