“Πετάνε” τα αποτελέσματα της Samsung

Newsroom
1'

Αύξηση των εσόδων της προβλέπει για το β’ τρίμηνο του έτους η Samsung, ύστερα από τα καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα που πέτυχε στο α’ τρίμηνο και λόγω της προσδοκίας που δημιουργεί στην αγορά η κυκλοφορία του Galaxy S6.

Η εταιρεία παρουσίασε λειτουργικά κέρδη 5,64 δισ. δολ. στο α’ τρίμηνο και τα έσοδα του β΄τριμήνου αναμένεται να κινηθούν πάνω από αυτό το ποσό.

Ειδικά για τα κινητά τηλέφωνα, η Samsung κατέγραψε κέρδη 2,74 δισ. δολ., που είναι το υψηλότερο των τελευταίων τριών τριμήνων.

TAGGED:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
ΑπόNewsroom
Ακολουθήστε
Tο πρώτο ειδησεογραφικό πόρταλ στην Ελλάδα για τις startups, που αναδεικνύει τα νέα και τη δυναμική του ελληνικού οικοσυστήματος. Εκτός από την καταγραφή του ελληνικού οικοσυστήματος καλύπτει τα τεκταινόμενα και τις διεθνείς τάσεις σε ό,τι αφορά στις startups, τις επενδύσεις, τις νομικές και φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στα επιχειρηματικά οικοσυστήματα της Ευρώπης και του κόσμου.