Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Volton: Aναβάθμιση προγραμμάτων ηλεκτρικής ενέργειας και συνεργασία με τον Όμιλο Affidea

Συγκεκριμένα, η Volton προσφέρει στους πελάτες που θα πραγματοποιήσουν νέες αιτήσεις από 1 η Ιουλίου 2023 σε οικιακά και επαγγελματικά (Γ21) προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας, πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας με δωρεάν check-up και επιπλέον σημαντικές εκπτώσεις και προνόμια.

Η Volton, με έντονο αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους όσοι την εμπιστεύονται καθημερινά, προχώρησε σε μια νέα στρατηγική συνεργασία με τον Όμιλο Affidea, τον κορυφαίο ‘Ομιλο Υγείας στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, η Volton προσφέρει στους πελάτες που θα πραγματοποιήσουν νέες αιτήσεις από 1 η Ιουλίου 2023 σε οικιακά και επαγγελματικά (Γ21) προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας, πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας με δωρεάν check-up και επιπλέον σημαντικές εκπτώσεις και προνόμια.

Πιο αναλυτικά, οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

– 1 δωρεάν Check-up
– Απεριόριστες επισκέψεις σε όλες τις ιατρικές ειδικότητες των Πολυϊατρείων του Ομίλου Affidea, σε προνομιακή τιμή
– Ειδικές τιμές σε υπηρεσίες Δερματολογίας και Ιατρικής Αισθητικής στα Δερματολογικά Κέντρα City Med του Ομίλου Affidea
– Επιπλέον εκπτώσεις για όλη την οικογένεια

Η Volton εμπλουτίζει συνεχώς το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων και των υπηρεσιών της, με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, χτίζοντας μαζί του μια μακροχρόνια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, συνέπειας και επαγγελματισμού. Αυτή τη φορά, στον πολύ σημαντικό τομέα της υγείας και χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις