Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Epignosis: Νέος CEO ο Nikhil Arora, πρώην στέλεχος της GoDaddy και της Inuit

Ο συνιδρυτής και απερχόμενος CEO, Θάνος Παπαγγελής, θα μεταβεί στον ρόλο του Product & Innovation Advisor

Η Epignosis ανακοίνωσε ότι από τις 31 Δεκεμβρίου καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου θα αναλάβει ο Nikhil Arora. Ο Θάνος Παπαγγελής θα παραμείνει μέλος του ΔΣ της εταιρείας και θα μεταβεί από τον ρόλο του CEO σε αυτόν του Product & Innovation Advisor.

Ο Arora έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία πολλών δεκαετιών σε εταιρείες υψηλής ανάπτυξης, όπου ηγήθηκε της εισόδου σε νέες αγορές, της ανάπτυξης προϊόντων και της υλοποίησης κρίσιμων παγκόσμιων πρωτοβουλιών. Πρώην στέλεχος των εταιρειών GoDaddy, Intuit, WeWork και ADP, ο Arora έχει βοηθήσει μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στις αγορές της ΕΕ, των ΗΠΑ και της Ασίας να εξελιχθούν στην επόμενη φάση ανάπτυξής τους. Η πανεπιστημιακή και επαγγελματική του πορεία, επέτρεψαν στον Arora να ζήσει σε διαφορετικές χώρες, κάτι που τον έχει εφοδιάσει με πολύτιμες δεξιότητες και γνώσεις για την επιχειρηματικότητα στις αγορές της ΕΕ, των ΗΠΑ και της Ασίας.

«Η σημασία του upskilling και του reskilling στις επιχειρήσεις έχει έρθει για να μείνει. Το έργο της Epignosis στο να καθιστά την εκπαίδευση απλή και scalable για τις εταιρείες είναι εντυπωσιακό. Ο Θάνος και o Δημήτρης κατάφεραν με την Epignosis να δώσουν σάρκα και οστά στο όραμά τους και βλέπω πολλές ευκαιρίες για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας και τη διεύρυνση του παγκόσμιου αποτυπώματός μας. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με τον Θάνο το επόμενο διάστημα για να εμβαθύνω περαιτέρω στην επιχείρηση, ώστε να είμαστε έτοιμοι να φέρουμε την επανάσταση τον κόσμο της εταιρικής εκπαίδευσης από το 2024 και εξής», δήλωσε ο επερχόμενος CEO, Nikhil Arora

Η αποστολή της Epignosis παραμένει η ίδια. Με στόχο τον εκδημοκρατισμό της μάθησης, η Epignosis έχει γνωρίσει ραγδαία ανάπτυξη. Το λογισμικό της χρησιμοποιείται σήμερα από 22 εκατομμύρια άτομα σε περισσότερες από 160 χώρες στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τη Λατινική Αμερική.

O Θάνος Παπαγγελής, o Nikhil Arora και ο Δημήτρης Τσίγκος με το προσωπικό της Epignosis

Τα προϊόντα της Epignosis χρησιμοποιούν εταιρείες όπως η Google, η Schneider Electric, η eBay, η LVMH, η ISUZU, η Epson, η Zalora, ο εκδοτικός όμιλος HarperCollins Publishers, και άλλες.

«H Epignosis ξεπέρασε κατά πολύ αυτό που ο Δημήτρης κι εγώ θεωρούσαμε εφικτό και έχω εμπιστοσύνη στον Nikhil, οτι θα συνεχίσει την πορεία μας και θα ανεβάσει την εταιρεία σε νέα επίπεδα», δήλωσε ο συνιδρυτής και CEO της εταιρείας, Θάνος Παπαγγελής. «O Nikhil έχει εμπειρία στην ανάπτυξη παγκόσμιων εταιρειών, έχει πάθος, είναι έξυπνος, έμπειρος και συμβατός με την κουλτούρα της εταιρείας μας. Ανυπομονώ να τον δω να αναλαμβάνει πλήρη καθήκοντα κι εγώ να συνεχίσω να συνεργάζομαι με την ομάδα του R&D για τη βελτίωση της σουίτας λογισμικού μας, κάτι που τροφοδοτεί άμεσα το πάθος μου για δημιουργικότητα και καινοτομία».

«Δε θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη στιγμή να βρίσκεται μια εταιρεία στην αγορά των συστημάτων διαχείρισης εκμάθησης (LMS)», δήλωσε ο συνιδρυτής και Πρόεδρος της Epignosis, Δημήτρης Τσίγκος. «Υπό την ηγεσία του συνιδρυτή μου Θάνου, δημιουργήσαμε μια απίστευτη εταιρεία που εξυπηρετεί χιλιάδες πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Τώρα, και οι δύο, καλωσορίζουμε τον Nikhil Arora ως τον νέο ηγέτη του εταιρείας, με τη βεβαιότητα ότι θα αναβαθμίσει την Epignosis σε πρωταθλήτρια της διεθνούς αγοράς των LMS», κατέληξε ο Τσίγκος.

Ο Arora επελέγη μεταξύ διαφόρων υποψηφίων για τη θέση του CEO για την προσγειωμένη προσωπικότητά του, την προσοχή του στη λεπτομέρεια, τις εξαιρετικές επικοινωνιακές του δεξιότητες και το εντυπωσιακό βιογραφικό του.

«Η Epignosis εισάγει μοναδικά και ισχυρά προϊόντα στην αναπτυσσόμενη αγορά της τεχνολογίας HR. Είμαι εξαιρετικά τυχερός και ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με μια τόσο παθιασμένη και ταλαντούχα ομάδα ανθρώπων», πρόσθεσε ο Arora.

«Η Epignosis αξιοποιεί τις «product-led» πωλήσεις και το μάρκετινγκ για να καταγράφει συνεχώς ανάπτυξη και κερδοφορία. Το μέλλον της εργασίας έχει να κάνει κατεξοχήν με την αναβάθμιση των δεξιοτήτων (upskilling), και η Epignosis ηγείται αυτής της τάσης. Έχουμε εντυπωσιαστεί από αυτά που έχει πετύχει ο Θάνος κατά τη διάρκεια της θητείας του και βλέπουμε ένα λαμπρό μέλλον με τον Nikhil στο τιμόνι», πρόσθεσε ο Νικήτας Κουτουπές, Managing Director της Insight Partners, που έχει επενδύσει εδώ και πολλά χρόνια στην Epignosis.

«Έχοντας συνεργαστεί με την Epignosis καθώς υπερδεκαπλασίασε τα έσοδα της και εδραίωσε μια ηγετική θέση ως το απλούστερο στη χρήση και επιδραστικότερο LMS στην αγορά, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι που καλωσορίζουμε τον Nikhil ως CEO. Είμαστε βέβαιοι ότι θα εκμεταλλευτεί την εξαιρετική ανάπτυξη που έχει σημειώσει η Epignosis υπό την ηγεσία του Θάνου και θα βοηθήσει την εταιρεία να συνεχίσει να προσφέρει τα καλύτερα λογισμικά εκμάθησης που βοηθούν τους υπαλλήλους να διαπρέπουν», σημείωσε ο Phil Dur, Συνιδρυτής και Managing Partner της PeakSpan Capital, του πρώτου θεσμικού επενδυτή της Epignosis.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις