Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startupper Mag #47: Κυκλοφορεί σήμερα 23/3 με τα Παραπολιτικά!

Στο εξώφυλλο του STARTUPPER MAG #47 η Σταυρούλα Καμπουρίδου, CEO της ΔΙΑΣ Α.Ε. η οποία με αιχμή το σύστημα άμεσων πληρωμών IRIS αλλάζει τα δεδομένα στις πληρωμές.

Το STARTUPPER MAG #47 είναι γεγονός και κυκλοφορεί σήμερα 23 Μαρτίου αποκλειστικά με την εφημερίδα Παραπολιτικά!

 

Μη χάσετε σε αυτό το τεύχος:

 

Σταυρούλα Καμπουρίδου, CEO της ΔΙΑΣ Α.Ε.
Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα και αποκλειστική συνέντευξη στο Startupper MAG, η Σταυρούλα Καμπουρίδου, CEO της ΔΙΑΣ Α.Ε, μας αποκαλύπτει το «μυστικό» της επιτυχίας του συστήματος άμεσων πληρωμών IRIS στο ευρύ κοινό, πώς αυτό έχει μεταμορφωθεί σε ένα εργαλείο Fintech για τις πληρωμές των επιχειρήσεων αλλά και πώς βοήθησε ο ψηφιακός μετασχηματισμός της ΔΙΑΣ σε αυτό.

Γυναίκες ηγέτες και Startuppers
Με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας, ζητήσαμε από υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες αλλά και καθηγήτριες πανεπιστημίου να μας μεταφέρουν τις απόψεις τους αλλά και τις προκλήσεις που συνάντησαν στην επαγγελματικής τους πορεία. Επιπρόσθετα, ετοιμάσαμε και ένα μεγάλο αφιέρωμα στις πιο σημαντικές ηγέτιδες σε μεγάλες παγκόσμιες επιχειρήσεις και οργανισμούς αλλά και σε ελληνικές επιχειρήσεις και Startups.

Αφιέρωμα Green Tech
Ο επείγων χαρακτήρας των περιβαλλοντικών προκλήσεων απαιτεί δράσεις και καινοτόμες λύσεις σε όλα τα επίπεδα της προσωπικής, κοινωνικής, πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής. Οι «πράσινες» τεχνολογίες έχουν ήδη μπει στη ζωή μας και μας οδηγούν προς ένα μετασχηματιστικό βιώσιμο μέλλον. Στο αφιέρωμα του Startupper MAG θα εξετάσουμε τις δυνατότητές τους, τις ευκαιρίες που έχουν μπροστά τους οι «πράσινοι» επιχειρηματίες αλλά και μερικά παραδείγματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αποστολή στο MWC 2024

To MWC γίνεται κάθε χρόνο τέλος Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη και αν και χαρακτηρίζεται η μεγαλύτερη έκθεση τηλεπικοινωνιών στον κόσμο, στην ουσία είναι μια έκθεση τεχνολογίας και καινοτομίας που μας αποκαλύπτει τι έρχεται στο κοντινό μας μέλλον σε δίκτυα και συσκευές αλλά και στον ψηφιακό κόσμο γύρω μας. To Startupper MAG κάλυψε τo MWC 2024 με μεγάλη συντακτική
ομάδα και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

BETA CAE, πώς μια εταιρεία από την Θεσσαλονίκη έσπασε όλα τα ρεκόρ εξαγορών
Μια ελληνική -πολυεθνική- τεχνολογική εταιρεία κατέκτησε πρόσφατα τον τίτλο  της πιο μεγάλης εξαγοράς στην ιστορία της ελληνικής τεχνολογικής επιχειρηματικής σκηνής μια και ο αμερικανικός κολοσσός Cadence εξαγόρασε την BETA CAE για 1,24 δισ. δολάρια!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις