Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ξεκινά το Τρίμηνο Πρόγραμμα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Women Do Business και των Super Markets ‘Χαλκιαδάκης”

Η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Women Do Business με την στήριξη των Super Markets «Χαλκιαδάκης» και της επιχειρηματία Χριστίνα Χαλκιαδάκη διοργανώνει ένα Δωρεάν Τρίμηνο Πρόγραμμα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και Προσωπικής Ανάπτυξης με τίτλο «Βρες την Ηγέτιδα μέσα σου!».

Το εν λόγω πρόγραμμα στηρίζεται στο τρίπτυχο Ενδυνάμωση – Ηγεσία – Υλοποίηση. Οι θεματικές που θα διεξαχθούν στοχεύουν στην καλλιέργεια της γυναικείας προσωπικότητας σε μία ηγέτιδα, έτοιμη να αναλάβει την έναρξη ή ανάπτυξη της δικής της επιχείρησης. Οι πρακτικές που θα ακολουθήσουν με την καθοδήγηση καταξιωμένων εισηγητριών/τών θα φέρουν τις γνώσεις για την δημιουργία των απαραίτητων δεξιοτήτων για την ηγεσία και την ανάπτυξη μίας επιχείρησης.

Το «Βρες την Ηγέτιδα μέσα σου!» ξεκινά στις 10 Μαΐου και καλωσορίζει στη διαδικτυακή του αίθουσα γυναίκες από όλη την Ελλάδα σε ένα μαθησιακό ταξίδι ανάδειξης των ηγετικών ικανοτήτων με προορισμό την υλοποίηση μίας επιχειρηματικής ιδέας. Ο κύκλος εγγραφών έκλεισε και ο αριθμός των ενδιαφερομένων άγγιξε έως τώρα περισσότερες από 200 γυναίκες! Η άμεση ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία της οργάνωσης.

Γι’ αυτό, το Women Do Business στην προσπάθεια να ωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότερες υπότροφοι, πέρα από 30 γυναίκες, δίνει το εισιτήριο σε 20 επιπλέον ενδιαφερόμενες. Προϋπόθεση αποτελεί οι γυναίκες να προέρχονται από διαφορετικά μέρη της Ελλάδας, η επιχειρηματικής τους ιδέα να συμβάλλει  στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και να ανταποκρίνεται στις νέες συνθήκες και να συμμετέχουν ενεργά γυναίκες είτε ως ιδρυτικά μέλη είτε ως συνεργάτες.

Η έναρξη του Τρίμηνου Προγράμματος πλησιάζει και συνολικά 50 γυναίκες θα γνωρίσουν τον χώρο του «επιχειρείν»  με καινοτόμες πρακτικές και δεξιότητες. Ο στόχος για την προαγωγή της γυναικείας επιχειρηματικότητας δίνει διαρκώς δημιουργικές ιδέες στο Women Do Business, τις οποίες πραγματοποιεί με τη στήριξη των πολύτιμων υποστηρικτών/τριών του.

Σε ανακοίνωσή του, το Women Do Business δηλώνει την ευγνωμοσύνη του στην επιχειρηματία Χριστίνα Χαλκιαδάκη και τα Super Markets «Χαλκιαδάκης», για τη δυνατότητα υλοποίησης του Δωρεάν Τρίμηνου Προγράμματος «Βρες την Ηγέτιδα μέσα σου!», καθώς συμβάλλουν στο έργο ανάδειξης γυναικών επιχειρηματιών στην περιοχή της Κρήτης και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις