Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Revolut λανσάρει νέες δυνατότητες στη διαχείριση κρυπτονομισμάτων

Νέα δυνατότητα, που θα δώσει στους χρήστες της τη δυνατότητα να μεταφέρουν τις αποταμιεύσεις που έχουν σε bitcoin, σε άλλους λογαριασμούς εκτός του οικοσυστήματός της, λάνσαρε την Πέμπτη η Revolut σε δοκιμαστική έκδοση.

Η δυνατότητα αυτή αναμένεται να διευκολύνει τους χρήστες, οι οποίοι μέχρι σήμερα δεν μπορούσαν ούτε να μεταφέρουν αλλά ούτε και να αποταμιεύσουν τα χρήματά τους οπουδήποτε αλλού εκτός από το λογαριασμό τους στη Revolut.

Για αρχή, η επιλογή θα δοθεί σε όλους τους Metal Premium πελάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με την ενεργοποίησή της, θα έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν τρεις επιπλέον εξωτερικές διευθύνσεις – λογαριασμούς και να βγάζουν έως 500 δολάρια την ημέρα και 1000 τον μήνα.

Σε δήλωσή του, ο ιδρυτής και CEO της Revolut, Nik Storonsky, ανέφερε ότι οι αναλήψεις κρυπτονομισμάτων ήταν μια δυνατότητα που είχε ζητηθεί πολλές φορές από την εταιρεία και αυτός είναι ο λόγος που ξεκινά τη διαδικασία λανσαρίσματός της.

Σημειώνεται ότι τον προηγούμενο μήνα, η Revolut πρόσθεσε 11 νέα κρυπτονομίσματα στην εφαρμογή της, ανεβάζοντας τον συνολικό τους αριθμό στα 20. Η δυνατότητα ανάληψης όπως και νέες δυνατότητες σχετικές με κρυπτονομίσματα θα κυκλοφορήσουν ευρέως σε περισσότερες αγορές το επόμενο διάστημα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις