Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΖeniΘ: Στο πλευρό των καταναλωτών με καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες και πρωτοποριακές λύσεις ενέργειας

Η ΖeniΘ, ο πρώτος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα και ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου σε αριθμό συνδέσεων, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα και αποτελεί την κορυφαία ομάδα ενέργειας με ολοένα και περισσότερους νέους πελάτες.

Με ιστορία μεγαλύτερη των 20 χρόνων δραστηριότητας και επένδυσης στη χώρα, η ZeniΘ συνδυάζει τη βαθιά γνώση της ελληνικής αγοράς ενέργειας με τη διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία του μετόχου της, του παγκόσμιου κολοσσού ΕΝΙ, που τη φέρνουν στην πρωτοπορία των ενεργειακών υπηρεσιών και προϊόντων σε φυσικό αέριο και ρεύμα.

Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας και της λειτουργίας της εταιρείας βρίσκεται η αξία της εμπιστοσύνης και της αφοσίωσης στις ανάγκες του καταναλωτή. Προσφέροντας στους πελάτες την πιο μεγάλη γκάμα προϊόντων ρεύματος και φυσικού αερίου, αλλά και υπηρεσίες που διευκολύνουν και βελτιώνουν την καθημερινότητά τους και στηρίζουν τον οικονομικό τους προϋπολογισμό, η εταιρεία φροντίζει να ενδυναμώνει την πολύχρονη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Ηλεκτρονικό συμβόλαιο εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια!

Η εταιρεία, που αγγίζει σήμερα τις 500.000 μοναδικές συνδέσεις, δημιούργησε το online συμβόλαιο, προκειμένου οι καταναλωτές να μπορούν μόνοι τους να αναζητήσουν το προϊόν ενέργειας που τους ταιριάζει και ταυτόχρονα να κάνουν συμβόλαιο με τη ΖeniΘ από οπουδήποτε και όποτε θέλουν, από την άνεση του καναπέ τους, 24 ώρες το 24ωρο, ακόμη και από το κινητό ή το tablet τους.

Με το e-contract η δύναμη βρίσκεται στα χέρια του καταναλωτή, ο οποίος έχει πλέον τη δυνατότητα να ενημερωθεί αναλυτικά και να επιλέξει μόνος του το προϊόν που του ταιριάζει σε ρεύμα ή σε φυσικό αέριο και να ολοκληρώσει online το συμβόλαιό του εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια!

Καινοτόμες εφαρμογές και συμφέρουσες λύσεις προς όφελος των πελατών

Η ΖeniΘ ανέπτυξε μια βεντάλια από «έξυπνες» ψηφιακές υπηρεσίες, που ειδικά εν μέσω της πανδημίας διευκολύνουν πολύ τους πελάτες και τους επιτρέπουν να εξυπηρετούνται με ασφάλεια. Πρόκειται για μια σειρά από καινοτόμες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, στις οποίες πρωτοπορεί ο μέτοχός της ΕΝΙ, που εδώ και χρόνια της μεταλαμπαδεύει την εμπειρία
της στο χώρο της ενέργειας.

Η ΖeniΘ παρέχει στους πελάτες την ψηφιακή εφαρμογή Zeniapp, ένα εργαλείο ελέγχου και διαχείρισης της ενέργειας, που τους επιτρέπει να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της ενεργειακής τους κατανάλωσης μέσα από τo Smartphone τους. Oι πελάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση μέσα από το Smartphone τους στην ενεργειακή κατανάλωσή τους, το κόστος, τις συναλλαγές και τους λογαριασμούς τους. Παράλληλα, με την υπηρεσία MyZenith, οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν την πληρωμή του λογαριασμού τους διαδικτυακά ή να πραγματοποιήσουν μια σειρά από άλλες ενέργειες χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθούν κάποιο από τα 10 καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία δημιούργησε επίσης και την υπηρεσία e-bill, με την οποία o πελάτης λαμβάνει ηλεκτρονικά τους λογαριασμούς του φυσικού αερίου και ρεύματος, σε κάθε οικιακή ή επαγγελματική παροχή. Μάλιστα, όσοι εγγράφονται επωφελούνται και από την εντελώς δωρεάν υπηρεσία ZeniΘ bill protection σε συνεργασία με την ΑΧΑ. Με το ΖeniΘ Bill Protection η εταιρεία καλύπτει το ποσό του λογαριασμού σε περίπτωση αδυναμίας αποπληρωμής (έως 200€) λόγω ακούσιας ανεργίας, ασθένειας, ατυχήματος ή
νοσηλείας.

Οι λύσεις του πρώτου παρόχου ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα δεν περιορίζονται στον ψηφιακό κόσμο. Για τους πιο παραδοσιακούς πελάτες που επιθυμούν την επίσκεψη σε κατάστημα, η εταιρεία λάνσαρε κατά τη διάρκεια της πανδημίας την «έξυπνη» ηλεκτρονική εφαρμογή e-ticket, προκειμένου να προφυλάξει τους πελάτες της από πιθανό συνωστισμό στα καταστήματα και παράλληλα για να τους εξοικονομήσει χρόνο αναμονής, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να προγραμματίσουν καλύτερα την καθημερινότητά τους. Με το e-ticket οι πελάτες της ZeniΘ μπορούν να κατοχυρώνουν online τη σειρά εξυπηρέτησής τους στο κατάστημα της επιλογής τους. Μπορούν να βλέπουν άμεσα ποιο κατάστημα
θέλουν να επισκεφθούν και να εξασφαλίζουν προτεραιότητα, όπως και να ενημερώνονται αυτόματα όταν πλησιάζει η σειρά τους.

Επιπλέον των ηλεκτρονικών υπηρεσιών, η εταιρεία πρόσφατα ανακοίνωσε και μια πολύ σημαντική συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα: το Πρόγραμμα Χρηματοδότησης Εγκατάστασης Θέρμανσης, προκειμένου να προσφέρει τη δυνατότητα σε ιδιοκτήτες ακινήτων να πάρουν χρηματοδότηση με ευνοϊκούς όρους για την κατασκευή νέας εγκατάστασης θέρμανσης φυσικού αερίου, ή για την αντικατάσταση του υφιστάμενου λέβητα φυσικού αερίου, μια σημαντική διευκόλυνση για τον οικογενειακό προϋπολογισμό.

Τέλος, συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες που δίνουν μεγαλύτερη αξία στον πελάτη, στηρίζοντάς τον έμπρακτα στα οικογενειακά του έξοδα, παρέχοντας δωρεάν στους πελάτες της την Οικογενειακή Κάρτα Υγείας ΕΥ ΖΗΝ, για δωρεάν ιατρικά checkup και πρόσβαση σε ένα δίκτυο 300 παρόχων υγείας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Θεσσαλία.

Ο Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Digital Strategy της ZeniΘ, επισημαίνει: «Εμπειρία, Τεχνογνωσία, Καινοτομία και Εμπιστοσύνη: Τα στοιχεία που
οδήγησαν και διατηρούν την κορυφαία ομάδα ενέργειας της ZeniΘ στην κορυφή! Στόχος μας είναι να κάνουμε διαρκώς καλύτερη και πιο εύκολη τη ζωή των καταναλωτών μας, προσφέροντάς τους τις καλύτερες ενεργειακές υπηρεσίες, πρωτοποριακές λύσεις
και καινοτόμα προϊόντα, όπως κάνουμε εδώ και πάνω από 20 χρόνια».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις